Homeparty: Casa Interiør

Siden det ikke skjer så mye på babylagingsfronten for tida, så får jeg prøve å blogge om litt andre ting, og da blir det slike meningsløse innlegg som at i dag reiser jeg for å besøke ei venninne i Oslo, og i samme slengen skal jeg holde et Casa-homeparty i Spydeberg. Det blir hyggelig. Jeg har ikke noe mindre å gjøre, men har med noen prosjekter jeg skal jobbe med på dagtid i morgen når venninne og mann er på jobb. Det prosjektet handler selvfølgelig om FEMA.

Imens gleder jeg meg over at det fremdeles er supersalg hos Casa og nesten alt i katalogen er på 50%. Men aller mest gleder jeg meg til salget er over, for da kommer nye produkter og her er noen av dem. Jeg gleder meg til ny katalog.

casanyheterGleder meg til å få denne klokken opp i stua. Lykten skal nok også bytte plass med en av de gamle lyktene.

casanyheter2Aller mest spent er jeg på dette serviset. Lurer på om det er på tide å skaffe meg et finservise. Det har jeg igrunnen lurt på lenge, så det er mulig at det blir dette altså.

 

Klem Ønskemor

Legg inn en kommentar