Babyboomer!

Nå har jeg avtalt med Storkklinik at jeg skal insemineres to ganger. Blir to dager borte fra jobb da, men det må gå! Sånn er det med den saken!

 

Det var en lettelse å få det avklart.

 

Så vannet jeg planter og oppdaget at jeg ikke hadde tatt vekk “lappen” på denne, som faktisk heter “Baby collection babyboomer”. Det må vel være min lykkeplante det da, så jeg har bestemt meg for å gi den ekstra pleie framover.

 

Klem fra Ønskemor

 

 

12 Replies to “Babyboomer!”

 1. Da skal du insemineres på den dagen du har pleid + dagen etter? Eller dagen etter og dagen etter der igjen?
  Jeg er så sikker på at du har funnet “løsningen”, og juni er en fin måned for “gullegget” å slippe taket… Holdt nesten på å gratulere deg allerede 😉

 2. Et ønske så stort: He he… du er fin og tusen takk, men jeg trur du skal være litt forsiktig med det. Jeg har også selv stor tro på juni og har egentlig hatt det siden jeg begynte fordi jeg var jo gravid en gang og det tvar i juni (en uke senere enn dette blir). MEN, så har jeg jo lært i løpet av disse månedene om man har troa aldri så mye, så hjelper det jo egentlig ikke det grann.
  Det stemmer at jeg skal insemineres den dagen jeg har pleid pluss dagen etter, og jeg kommer til å si at det er vanskelig å komme til dem tidlig på dagen den første dagen, så det blir så sent som mulig. Jeg vil også prøve å få litt utpå dagen den andre dagen, ikke grytidlig iallefall. Dersom det ikke går, blir det pergo neste… men egentlig, så sier de jo at det ikke egentlig gjør store forskjellen om alt er som det skal, og det er det jo mest sannsynlig.
  Det forundrer meg at Storkklinik tviholder på å inseminere så tidlig, når de gjør det annerledes for eksempel på CFC. Slik jeg forsto det, så gjør jordemoder.dk det samme som Stork. Dersom de er så sikre på at det er lurt, så synes jeg det er rart at de ikke åpner mer opp for muligheten til to inseminasjoner en gang. Når helt friske personer som meg ikke får det til på tre forsøk, så synes jeg det er litt rart egentlig. Da jeg prøvde den “naturlige” måten selv, så fikk jeg det jo til på første forsøk. Og jeg vet akkurat når det skjedde, og det skjedde iallefall ikke noe tidligere… men det er klart at det var svømmere som kunne leve litt lenger.

 3. Høres ut som du har lagt opp en veldig bra strategi 🙂 Det med å beholde troen blir litt vanskelig for hvert forsøk som ender opp med negativ test ja, men kanskje det også kan hjelpe oss til å slappe litt mer av…?
  Disse klinikkene forundrer meg litt også. På forumet på Barn I Magen hvor jeg var litt tidligere var det så mange som brukte Stork som skrev at de var såååå mye bedre enn CFC fordi de var så veldig fleksible i forhold til akkurat dette. Akkurat som jeg forundrer meg over CFC som gir enkelte IVF så snart de bare måtte ønske selv, mens jeg får “det anbefaler jeg slettes ikke!” og ferdig med det liksom. Kanskje vi ikke er kranglete nok? 😉
  Det er hvertfall supert at du nå får det som du vil selv! :))

 4. Et ønske så stort: Ja, jeg er glad for det. VELDIG. Men egentlig så trudde jeg at jeg hadde samme avtale sist, men at vi skulle scanne bare for sikkerhets skyld. Neste gang har jeg bestemt meg for at jeg ikke vil scannes. Det virker som om det bare forvirrer mer enn det sier noe som jeg egentlig kan tro på. Nå fikk jeg mail fra Storkklinik i dag der jeg fikk spesifikk beskjed om at jeg skulle si fra når jeg bestilte inseminasjonen at jeg skulle ha dobbel inseminering. Gjett om jeg skal. Det skal presiseres og jeg skal ikke diskutere det en gang. Bare si at jeg har bestemt meg. Basta bom, ferdig snakka!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.