Gallo, aktuell donor?

NEPPE!

Vincent Gallo har tilbudt sin sæd for 1 mill dollar. Eh… hadde jeg hatt så mye, skulle jeg iallefall ikke bruke det på det, og iallefall ikke fra han. Jeg visste egentlig ikke så mye om denne fyren fra før, men etter å ha lest denne artikkelen ble jeg ikke overbevist om at han kan tilby det jeg er ute etter… fin å se på da… men for en drittsekk… Jeg får håpe for hans skyld at det er et image og at han blant sine aller nærmeste er noe mer spiselig, men det hjelper ikke mye i tilfelle.

Dette fikk meg til å lure på om det faktisk finnes menn i verden som kan tilby sæd til den verdien og om jeg kunne tenke meg å kjøpe? Nei, ingen til den prisen. Men det finnes kanskje noen som kommer høyt opp på lista? Jeg kommer ikke på så mange, men umiddelbart kom jeg til å tenke på avdøde Patric Swayze av en eller annen grunn. Han virket veldig sympatisk og jeg har jo vært dødsforelska i han da jeg var 11 år. Det sitter i.

Nå ville jeg aldri tenke slik altså… bare en fasinerende tanke. Jeg er glad for å ha en donor jeg ikke vet hvem er og som ikke koster umennsekelig mye. Hadde jeg hatt så mye penger kunne man fått til mye gode gjerninger for den summen. Tenk for eksempel på hvor mange barn man kunne ha reddet med de pengene. Derfor – ikke verd det, bare en fasinerende tanke.

Er Vincent Gallos sæd verd 1 mill dollar? (bilde fra vg.no)

Hva med Patric Swayze? (Selv om det sikkert er for sent, om ikke det ligger lagret en plass?) Bildet er hentet fra fanpop.com og er fra den hotteste filmscenen jeg noensinne har sett. Hvem ble ikke forelsket i Patric Swayze etter å ha sett dette?

3 Replies to “Gallo, aktuell donor?”

  1. Av de to der hadde nok Patrick Swayze vært den jeg hadde foretrukket som donor ja..
    Men, ja, tenk at det finnes de som kan “selge” spermen sin på den måten..

  2. Pergoberta: Jeg tar det iallefall ikke seriøst… Jeg ville igrunnen ikke tatt den fyren seriøst. Glad jeg slipper å ha noe som helst med han å gjøre bortsett fra eventuelt på film.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.