Jeg digger Kongsvik Ungdomsskole!!!

Ja, noen har kanskje allerede fått med seg at dette ikke er en ekte ungdomsskole, men en tv-serie som begynner på tv-norge om en uke fra i dag. Jeg venter i spenning. Ja, jeg trur ikke jeg har gledet meg så mye til en serie på lenge som jeg har gledet meg til denne. Kongsvik Ungdomsskole handler om Kongsvik Ungdomsskole og er en parodi på flere reality/dokumentarserier om skole og undervisning. Lene Kongsvik Johansen spiller alle hovedroller og første gang jeg ble introdusert for en av disse karakterene var på et tv-show med karakteren Kine (Var det komiprisen tru?) Her er iallefall det innslaget.

 

Jeg kan ikke få nok, dette er så herlig at jeg kan se det mange ganger. Jeg synes hun får til denne karakteren så utrolig bra. Lærerne er også helt fantastiske (ja, i parodieringen). Mulig jeg digger dette ekstra mye i og med at jeg jobber nettopp på en ungdomsskole og kjenner meg igjen, men jeg ler meg altså skakk enda selv om jeg har sett denne snutten hundreogfjaksen ganger.  Nå har jeg blitt venn med “Kine” her på blogg.no, for hun har selvfølgelig sin egen blogg. På facebook ligger det også flere introfilmer til programmet som jeg nesten ikke klarer å vente på (men det skal gå).

Jaggu godt å ha noe annet å glede seg til også i tillegg til København, inseminasjon og gravitest.

Er det bare meg, eller er dette hysterisk morsomt?

4 Replies to “Jeg digger Kongsvik Ungdomsskole!!!”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.