Jeg er så lykkelig!

Da regner jeg med at jeg slipper lapraskopi, takket være dere bloggvenner som kan fortelle meg det som legen min ikke kan.

Jeg har jo lest meg til alt og trudd at jeg har forstått sånn nogenlunde og når jeg kommer til fastlegen min, så må jeg diktere henne hva som skal stå på henvisningen for hun ante ikke hva slags undersøkelse jeg skulle ta. Jeg ba om henvisning til HSG iallefall.

Så kommer jeg på sykehuset og de forteller meg at jeg skal ta en lapraskopi og dumme meg trur at det er det samme som HSG siden det er det jeg har bedt om også er det et mye større og alvorligere inngrep som mest sannsynlig og forhåpentligvis er helt unødvendig.

Hva skulle jeg gjort uten dere? Nå blir det som jeg først trodde og som det hørtes ut som da jeg pratet med Storkklinik at dette er bare en enkel liten undersøkelse.

Det værste er at jeg for flere år siden sa til legen min  (en annen lege) at jeg var bekymret for alle de infeksjonene jeg hadde hatt og om det kunne ha gjort meg steril. Da ble jeg også sendt til gynekologisk avdeling på sykehuset for en ultralyd. Det var jo om egglederne var tette jeg var bekymret for, jeg burde jo ha fått en HSG allerede da etter min mening eller latt være. En ultralyd sier ingenting om det som egentlig bekymret meg hverken da eller nå.

Ok, jeg startet innlegget med å si at jeg var lykkelig, nå skjønner jeg at jeg kanskje er litt frustrert også.

Jeg er iallefall glad for at jeg har dere.  🙂 <3

2 Replies to “Jeg er så lykkelig!”

  1. Ser nå at svaret mitt på forrige innlegg var litt unødvendig… 😉 Sånn går det når man ikke leser siste innlegg først! Hi hi… Men godt å høre at du har funnet utav det! Igjen, masse lykke til! 😀

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.