Jordmor (29+3)

Det er ikke så mye å melde fra besøk hos jordmor i dag. Alt er igrunnen så bra det kan være. Sf-mål er fremdeles midt på streken og jordmor kjente masse bevegelse og bekreftet mine tanker om at dette er en sterk og aktiv baby. Dette var nemlig ikke hva jeg kaller bevegelse. Dette var bare litt forsiktig kiling, men jordmor mente bevegelsene var kraftfulle. Så det er nok ei sterk og frisk jente som gjemmer seg der inne. Babyens puls var på 145 og jordmor sa at det var en veldig fin fosterlyd. Hodet lå ned mot bekkenet, og det visste jeg, for jeg kjenner bevegelsene oppover. Jeg har ikke gjort det hele tiden. Men nå gjør jeg det. Mitt blodtrykk var fint og ingenting med urin som tilsa at noe var galt heller. Jordmor gjetter på at babyen er litt under snittet i størrelse. Kanskje det har noe med at jeg er lita selv. Så alt er flott.

Vi pratet litt om fødselsforberedende kurs. Jeg kunne jo fått det på Amathea gratis, men det går på onsdager, og det er en av de to kveldene i uka jeg jobber, så det er uaktuelt å droppe jobb på grunn av det. En annen mulighet er å betale 800 for det kurset de har på sykehuset. Men jeg har veldig lite lyst til å betale så  mye for det. Jeg har nemlig et siste alternativ, og det er å få litt en til en veiledning på Amathea. Jeg trur jeg skal takke ja til det. Da får jeg svar på det jeg lurer på, og jeg kan jo lese også. Så ber jeg heller om en omvisning på sykehuset før fødsel. Den omvisningen har nemlig venninna mi som skal være med ved fødselen lyst til å være med på. Det er jeg glad for.

Så jeg må passe på å få ringt sykehuset og avtalt tid for omvisning så snart som mulig. Denne uken må jeg også få sendt avgårde alle søknader som må til nav i god tid før fødselen. Jeg kan få overgangsstønad fra to måneder før termin og det er jo bare 2,5 uker til, så det må jeg få gjort nå, helst i går.

I morgen er det vekstkontroll med ultralyd. DU som jeg gleder meg til det. Så dere hører nok fra meg her på bloggen i morgen også, selv om dagen er fullbooket med sykehuset først, møte Balanse og lille Alva etter det, jobb på ettermiddagen og venninnetreff etter jobb. Jeg skal nok iallefall klare å skvise inn et lite innlegg mellom slagene.

Klem fra Ønskemor

PS: Ikke bilde i dag heller nei, fysj, jeg er lat altså. Må skjerpe meg nå. Nytt år og nye muligheter. Jeg skal blir flinkere til å skrive innlegg og ta bilder til bloggen. Det er mitt nyttårsforsett.

2 Replies to “Jordmor (29+3)”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.