Kort oppdatering…

… bare sånn foreløpig. Jeg aner ikke når jeg skal rekke å skrive noe langt innlegg. Her går det nemlig unna. Det er rart å tenke på at for litt over to døgn siden satt jeg bare 50 meter unna der jeg sitter akkurat nå (hotellet jeg jobber på i sommer) og lurte på om jeg i det hele tatt skulle reise til DK denne gangen. Som dere vet, bestemte jeg meg for det. Jeg fikk sove to timer den natta før jeg fartet avgårde for å ta tog videre til Gardermoen. 2.5t i bil, 2t på tog, deretter flyet og plutselig var jeg i Køben. Nærmere beskrivelse av turen kommer senere. Jeg så foresten noe helt utrolig da jeg kjørte over fjellet, men det skal jeg også fortelle om senere. Premie til den som klarer å gjette hva jeg så foresten. Flybilettene var dyre i går, så det ble nattbusen hjem, så da jeg kom til Oslo i dag tidlig var det utrolig godt å legge seg i egen seng i egen leilighet. Jeg kjente i hele meg at Oslo nå er mitt nye hjem. Det var en veldig deilig følelse. Jeg fikk sove et par timer før pappa kom med henger. Så bar det avgårde igjen oppover dalen. Vel framme, var det bare å sette igang med første del av flyttingen min. Jeg har en del utstyr som skal lagres og da det var gjort hadde jeg ikke noen seng å sove i, så jeg og pappa har tatt inn på det hotellet jeg jobber på. Så da er jeg her igjen da og ringen er sluttet. I morgen skal jeg og pappa kjøre hver vår bil med hengere til Oslo igjen. Satser på å være avgårde innen 12, men det skal nok holde knapt tenker jeg. Foresten, jeg glemte at jeg også har vært og satt hunden min på kennel og hentet resten av utstyret som jeg har hatt stående hos eksen min. Godt å få det ut av verden også.

Som dere skjønner er det ikke mye tid til å tenke på hva jeg faktisk var og gjorde i Danmark i går, det var liksom bare en av alle de tingene jeg måtte gjøre. Jeg tenker heller ikke så mye på om det kan ha klaffet denne gangen heller. Jeg regner igrunnen bare med at det ikke har skjedd noe, slik at jeg bare finner ut at nå MÅ jeg ta en lengre pause for å redde økonomien min. Ja, sånn går no dagan… hurra… nå er det kvelden kjenner jeg. Beklager at jeg ikke orker å svare på kommentarer, men jeg er så sliten. Man får ikke mye god søvn på en buss skal jeg si dere. Nå skal jeg sove godt. Jeg og pappa er heldigvis enige om at vi skal sove lenge i morgen. Ja, tusen takk for kommentarer foresten. Veldig hyggelig. Men nå er det natta her.

Klem Ønskemor

6 Replies to “Kort oppdatering…”

  1. Godt å høre at du er trygt hjemme igjen. :)Hmmm… Hvis jeg husker riktig så var det nordlyst på himmelen i går? Ironisk nok er det for lyst nordpå til at man kan se det, man må være sørpå for å kunne se nordlyset… Hmmm… Fikk du stoppet og tatt noen bilder? Det må ha vært litt av et syn da, hvis det var det?

  2. Hei! Krysser fingrene for deg denne gangen. Jeg for min del sitter her og prøver å ta det med ro. Fikk positiv test etter forrige runde på Stork (var der dagen etter deg) og vi har vårt i himmelen. På mandag derimot fikk jeg en blødning og alt raste sammen. Denne har stoppet, og jeg har fått beskjed om å ta det med ro, så da gjør jeg det! Skal til gyn på mandag for invending ultralyd, så da blir det kjempe spennende å se om alt er bra med den lille spiren. Lykke til med alt som skjer fremover!

  3. Andreas: Ja, det stemmer, jeg leste at det skulle være nordlys. Men det glemte jeg å se etter. Jeg trudde det vare noen dager tidligere? Så det var ikke nordlys jeg så 🙂 Nå har det kommet fakta på bordet som gjør at jeg er litt usikker på om det var det jeg trudde det var, men skal fortelle om det senere når jeg får lagt ut bilder fra Købenturen. Det jeg så på fjellet har nemlig sammenheng med noe jeg så i Køben. Det gikk så fort at jeg jeg rakk ikke ta bilder av det jeg så på fjellet, men jeg fikk tatt et bilde på Kongens nytorv i Køben :-)Alex2012: Huff, så skummelt. Nå er det jo ikke så uvanlig å ha litt blødninger, så jeg krysser fingrene for at alt er som det skal. Selv tror jeg nok ikke at jeg har noen spire i magen denne gangen heller desverre 🙁

  4. Ah… Det var min første tanke. :)Jeg aner sannelig ikke hva det kan være som finnes på fjellet og på Kongens nytorv i Køben..? Hmmm… En albino-elg? Men elg er vel ikke så vanlig i Danmark, særlig ikke midt i København… Tyske bobilsturister er det eneste jeg kan tenke meg som finnes både på fjellet og i København…

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.