• Få nye innlegg på epost

Ny fast fredagsspalte: Fertilitetsfredag

Introduksjon til fast spalte: Fertilitetsfredag. Med bilde av en blomst og en bie.

Nå har jeg lagt bak meg 4 måneder som min egen sjef i mitt eget firma. Jeg har virkelig fått smake på de utfordringene en alenemor med små barn står ovenfor. Jeg tør ikke tenke på hvor sliten jeg hadde vært dersom jeg skulle ha arbeidstider å forholde meg til nå.

Hektisk hverdag

Jeg kan oppsummere med at jeg sender varme tanker til alle dere med små barn og som må rekke jobben hver dag til en bestemt tid. Uavhengig om dere er en eller to foreldre. Hvordan klarer dere det egentlig? Jeg har et par møter. De fleste på gunstige tidspunkt som jeg har mulighet til å rekke med god margin. Jeg sliter skikkelig med det møtet jeg skal rekke annenhver mandag klokka 8.30.

Jeg har arbeidet mye i det skjulte den siste tiden. Det har vært greit å få litt ro rundt etableringen av ny bedrift. Ting tar veldig mye lenger tid enn jeg først hadde trodd. Eller jeg vet jo egentlig at ting alltid tar mye lenger tid enn man regner med. Men med små barn kan man legge til mange dager med sykdom som man ikke regnet med. Jeg kjenner at det skal bli godt å legge det første barnehageåret til tvillingene bak seg.

Bloggen feirer 8 år

Jeg hadde store planer om å starte på ny frisk med bloggen den 12. februar. Da kunne jeg nemlig feire at jeg hadde skrevet blogg i 8 år. Den 12. februar i 2011 skrev jeg mitt første blogginnlegg. Bare noen uker senere gjorde jeg min første inseminering i København.

Les mitt aller første blogginnlegg her.

Men den 8. februar i år fikk et av barna omgangssyken. Vi hadde nettopp blitt friske etter en runde med heftig influensa og forkjølelsevirus (tror vi hadde minst to virus). Så den 12.februar var jeg temmelig sliten etter at alle fire hadde hatt spysjuka på tur. Det sier seg selv at en alenemor ikke prioriterer blogging da. Da er familien det viktigste.

Ny fast spalte på fredager: Fertilitetsfredag

Det er først nå at jeg kan si at jeg har hentet meg såpass inn at jeg er klar for å starte på ny frisk. Så derfor skal jeg introdusere min nye bloggspalte som jeg tenker å dele hver fredag fremover. Nemlig fertilitetsfredag.

Jeg vet at det er mange lesere innom her hver dag for å lære om fertilitet gjennom min reise til å bli mamma. Så nå tenker jeg at jeg hver fredag framover skal dele fra prosessen min og alt jeg har lært underveis.

Fertilitetsfredag vil gjenfortelle hele prøverhistorien min i korte trekk, og jeg vil skrive om utvalgte temaer underveis. Jeg skal ta for meg måned for måned fra og med februar 2011 og presentere alt innholdet på nytt. Så det blir en mer konsentrert og lesbar oppsummering enn om du skulle lese deg gjennom alle innleggene på nytt. Jeg skrev masse unyttig svada underveis som er lite relevant for dere som er mest opptatt av å lære av min historie. Jeg skal se på historien min i etterpåklokskapens lys slik at jeg forhåpentligvis kan avverge at dere går i de samme fellene som jeg en gang gjorde.

Det var ikke alle innlegg jeg skrev i starten av min bloggkarriere som var like viktige nå i ettertid. Jeg bøy på alt jeg tenkte… uten filter:

Jeg kommer etterhvert til å samle alle fertilitetsfredaginnleggene under en fane med undertemaer slik at de blir enkle å finne tilbake til.

Gleder meg til fertilitetsfredag i morgen. Vi ses her da.

Katinka

PS. I mellomtiden kan du jo nyte den nydelige filmen som zacapa film laget av tvillingsfødselen min sammen med fødselsfotografen Eva Rose.

Her kan du gå direkte til innleggene i fertilitetsfredag:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.