Storkklinik – min klinikk

Mitt møte med Stork-klinik nå på torsdag er som mange kan forstå det mest spesielle jeg har opplevd på lenge. Ikke nok med at jeg prøvde å unnfange det mest fantastiske i verden; mitt barn, men jeg hadde med nrk på slep på turen og de fikk overvære et av de største øyeblikkene i mitt liv.

 

Fra jeg kom inn døra på Stork-klinik var det jeg som var hovedpersonen. Ja, det var jeg jo strengt tatt hele turen, men jeg oppfattet raskt at disse fantastiske menneskene på dette fantastiske stedet var oppriktig bekymret for meg i denne situasjonen. De var HELT tydelige på at her skulle ingenting foregå uten mitt samtykke og de var også opptatt av å vite hva jeg tenkte om alt. Det var Lillian som skulle ta meg i mot, prate med nrk og inseminere meg. Jeg har ikke blitt inseminert av henne før, og hun viste seg og være like fantastisk hyggelig som alle de andre og opptatt av å ivareta meg.

 

Jeg må si det, et jeg er veldig var for om folk viser omsorg av plikt eller fordi de er oppriktige og jeg har absolut inntrykk av at det er det siste når det gjelder alle de fantastiske menneskene som jeg har møtt på Stork.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.