Black Friday avlyst for min del.

 

uh… i dag (kveld) blir det bare kort innpå. I går hadde jeg en knalldag. Storkfrøken sov nesten hele natten. Kun med små oppvåkninger og sovnet straks hun merket at jeg var der. Hun sov også en hel time på formiddagen (mot normalt 30 min). Så jeg håpet det skulle bli den nye trenden siden tann nummer to viste seg fram dagen før. Men den gang ei. I dag hadde jeg planer om å komme meg til byen litt tidlig og få gjort unna litt julegaver på Black Friday. Men i natt har hun våknet så fort jeg har “koblet henne av” puppen. Jeg var helt dødsliten da jeg sto opp, så jeg bestemte meg for å sove sammen med henne på formiddagsluren. 20 minutter (!!!) var det vi fikk. Er det mulig? Jeg holdt på å sette meg ned å begynne å grine. Da hadde vi i tilfelle grint i kor, for Storkfrøken har vært grinete og sutrete i hele dag hun også. Det er jo ikke så rart stakkar. Dermed ble alle planer lagt på is.

Jeg måtte bare få lettet på trykket. Vi tok derfor en gåtur med ny del på vogna. Jeg har faktisk brukt bagdelen helt fram til nå. Men de siste gangene har jeg kjent at jeg ikke føler meg helt trygg på at hun ikke skal klare å klatre ut om jeg ikke passer på. Hun begynte å bli så lang at hun snart er for lang for den også. Så fra nå er det sportsdel som gjelder. Det var deilig å gå tur med den. Hun hadde det lunt og godt i vognpose. Også er det så fint at jeg kan velge hvilken vei hun skal sitte med Emmaljungaen. I går testet vi ny paraplytrille på shopping og den likte jeg ikke. Så frustrerende det var å ikke se ansiktet hennes. Enn så lenge er hun ikke så nysgjerrig at hun trenger å se framover, så jeg har henne mot meg til hun henger ut på siden og vil se en annen vei. Sittedelen kunne legges helt ned, så hun fikk allikevel ligge og sove godt når hun ENDELIG sovnet på vei hjem igjen. Hun har aldri sovet særlig lenge når vognen ikke har vært i bevegelse, men i dag sov hun faktisk en hel time ute i vogna etter at vi kom hjem. Hallelujah! Dermed var ettermiddagen reddet.
image

 

4 Replies to “Black Friday avlyst for min del.”

  1. Vi hadde det på samme måte med minsten, han sov kun 20 minutter av gangen…det var utrolig slitsomt og veldig uventet,siden jeg trodde “alle” barn sov 2-3 timer på dagen. Nå er han snart to og sover 2 timer, og det begynte han med når han var 9-10 mnd, så det har blitt bedre 🙂

    1. Ja, jeg trodde iallefall at jeg skulle ha mer tid i begynnelsen og at de sov mye. Nå er det riktig at hun sov mye i begynnelsen. Men ikke uten å bli bært, holdt, trillet eller satt i bil. Med en gang hun ikke hadde varme eller bevegelse mer var hun våken. Så det var virkelig hektisk. Nå er hun mer selvstendig og fornøyd nå da når hun ikke sover. Og man blir jo på et vis vandt til det. Så det går da på et vis. Jeg får også en liten pause fra 17.30-18.00 for da ser hun fantorangen også har jeg tatt opp alle episodene, så jeg pleier å sette på gårsdagens fantorangen i reprise en gang på morningen for å få i meg frokost og kaffe. Så det går. Man finner jo løsninger selv om det er slitsomt og utfordrende. Men jeg er veldig glad for å høre at det blir bedre. Nå er Storkfrøken litt over 8mnd og jeg synes kanskje jeg merker en bedring de siste dagene, selv om jeg knapt tør å tenke det. Enda mindre si det. I dag sov hun nesten to timer på formiddagen. Jeg håper ikke det var tilfeldig 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.