Da er planen lagt

Jeg setter eggløsningssprøyte allerede i morgen kveld. Det var iallefall en dag før jeg regnet med. Og to dager før gynekologen tippet, så jeg ble litt overrasket. Men jeg regner med at de vet hva de driver med, så jeg hiver meg selvfølgelig rundt og ordner alt som må ordnes. Jeg har jo ikke annet valg enn å tro at dette blir perfekt. Og det gjør det jo. Nå har jeg satt fram kofferten og gjør meg klar til reisen. Jeg skal ha uttak på torsdag og innsett på lørdag, så jeg må reise allerede onsdagsmorgen.

Strek i regninga at jeg fikk beskjed i dag at jeg skal på hjertestarterkurs med jobben i morgen. Jeg hadde helt sikkert fått beskjed før, men det har gått forbi mitt lille hode. Så nå er det egentlig bare tiden og veien med alt som skal ordnes før avreise. Håper ikke jeg glemmer noe viktig.

Jeg fikk tak i gavekort på colorline for noen uker siden, så båtturen er nærmest gratis. Jeg betalte 150 kroner hver vei da, for å få et godt sete å slappe av i. Og jeg vet at man må jo ha mat, og det er jo ikke billig på båten, så utgifter blir det helt klart allikevel.

Det er visst rimelig fullt på hoteller i Århus til helgen, så jeg fikk ordnet med privat inkvartering gjennom aribnb.no det er et utrolig genialt opplegg. Jeg fant et litt alternativt (spirituelt) sted som har vegetarisk kjøkken og ikke røyking. Det passer jo min livsstil for tiden ganske bra. Og det beste av alt: Jeg betaler 280 kroner natten der. Det liker jeg veldig godt. Der regner jeg også med at det er slik at jeg kan handle dagligvarer selv og lage mat selv. Det er fint for meg som ikke spiser ditt og datt.

Så nå er alt klappet og klart i forhold til reisen snart. Overnatting i boks, og båtreise bestilt. Jeg har sendt mail til legen om når jeg trenger sykemelding. Og broren min har sagt ja til å passe hunden. Regner med at mamma ser til katten og tar inn økologisk mat som kommer på døra mi til onsdag. Men jeg må pakke koffert og en del småting som må fikses ja.

Det er alltid så mye stress med dette når ting blir bestemt på kort tid altså. Men sånn er livet. Jeg skal være glad når jeg er tilbake her hjemme. Etter det er jeg sykemeldt i to uker.

Nå skal jeg bare hive meg rundt og ordne med litt mer før jeg tar tidlig kvelden.

Ha en god kveld!

 

Hilsen litt lettere stresset (men mer positiv enn i går) Ønskemor

 

 

4 Replies to “Da er planen lagt”

  1. Ojoj, her skjer det ting! Ønsker deg god tur nedover til Århus! Måtte det bli babylykke ut av denne turen 😉 vi drar mest sannsynlig nedover mandags kveld, og tilbake igjen rett etter behandlingen tirsdag. Lykke til!

    1. Ja, nå er det spennende igjen… men jeg er så lei av spennende… trudde aldri man kunne bli så lei av litt spenning i livet, men akkurat slik føles det. I begynnelsen var det spennende, nå er det bare kjipt. Men uansett: Lykke til til dere også!!!! Og klem på veien!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.