Dagene mine…

Det var kanskje litt misvisende å si at det er stille før stormen. Det er jo ikke stille i livet mitt. Det er bare det at jeg er lærer i Oslo og det er ALDRI stille i min jobb. Jeg digger jobben (trur jeg har sagt det før?) og i det siste har jeg også blitt valgt som tillitsvalgt på min arbeidsplass. Det er MYE mer jobb enn jeg hadde trudd på forhånd og ikke minst er det veldig lærerikt. I dag har vi også vært så heldige å få besøk av “selveste” Mimi Bjerkestrand (leder i utdanningsforbundet) og det var stas! Jeg er så utrolig spent på fortsettelsen. Jeg er både spent på fortsettelsen for Oslo-skolen (som engasjerer meg veldig) og jeg er spent på hvordan jeg skal mestre jobben som tillitsvalgt for mine kolleger.

Ja, så var det dette tv-programmet da. Da jeg så meg selv på skjermen kjente jeg ikke meg selv igjen. Jeg tok meg selv i å lure på om det virkelig var meg, fordi jeg trodde at jeg var mye mer lik moren min (får høre det støtt) Men da jeg så meg selv på skjermen, så var det ikke moren min i det hele tatt. Det var en annen. Jeg får ofte kommentarer på at jeg kan være streng og “skarp”, og det kjente jeg heller ikke igjen. Lurer på om det var fordi jeg konsentrerte meg hardt for ikke å være det, eller om de var flinke til å redigere, eller om jeg ikke er så ille lell. Joda, det var rart å se seg selv, men det er helt sant at jeg følte at jeg så på et program som dreide seg om en annen person enn meg selv. Aller mest spent er jeg på om elevene mine får dette med seg.

Inntill videre, så har jeg bestemt meg for å fortsette med bloggen. Men det blir nok lengre pauser i perioder da. Det må jo gå.

En annen kommentar til det siste innlegget mitt: Husleieøkninga kommer av at jeg bor i et borettslag med høy fellesgjeld. Vi har ikke betalt avdrag enda, men skal begynne å betale avdrag på lånet vårt etter jul. Derfor blir det en kraftig økning. 4000 var kanskje litt å ta i, men hvis jeg tenker at det blir 4000 i økning, så blir jeg jo kjempeglad om det “bare” er 3000 i økning. Men jeg har en mistanke om at 3500 er i nærheten av sannheten. Det som er “greit” med denne økningen er jo at jeg vet at det jeg betaler ned mer nå,  går til nedbetaling av min egen andel av fellesgjelda, så på en måte så betaler jeg det jo “til meg selv”

Ønskemor

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.