Det går ikke akkurat fort.

Det ER mye å gjøre om dagen. Selv om jeg ikke jobber så mye, så strekker liksom ikke tiden til. Fema skal snart ha årsmøte, og jeg føler ikke en gang der at jeg rekker alt jeg skulle ha gjort.

Jeg har ikke kommet VELDIG langt på stuen min akkurat. Men jeg skal bli ferdig med det viktigste i huset i god tid til babyen kommer.

IMG_5425Jeg er ferdig med å male en vegg, og må male veggen med vinduene også før jeg kan begynne å møblere den første veggen med billy-hyller fra Ikea. Men det skal hjelpe mye å bli ferdig med de to veggene, for da kan jeg gjøre ferdig det meste av møbleringen, så kan jeg male resten etterpå. Og helt ærlig: Om jeg ikke klarer å bli helt ferdig til fødsel, så er ikke det noen stor krise, så lenge møblene er på plass, og vi har et sted å sove. Og det har vi.

Håper bare vognen kommer snart!!

Og du, jeg maser, jeg vet det. Men dersom du synes at MIN blogg fortjener å komme blant alle de store mammabloggene som jeg konkurrerer mot i kåringen av årets mammablogg, så hadde jeg blitt kjempeglad for en stemme eller flere. Jeg hadde blitt så utrolig glad altså: send “mblogg23” til 2012 (det koster “bare” 3,-). Jeg har faktisk allerede brukt noen kroner på å stemme opptil flere ganger på et par andre småblogger som jeg mener fortjener å komme blant de 20.

23_bred

Nå skal jeg komme meg i seng. Jeg hadde egentlig tenkt å legge meg tidlig i dag. Men da klokka var ni og jeg skulle se på nyhetene, så begynte det å lukte intenst svidd eller brent i huset, så jeg ransaket hele huset for å finne ut om det var noe som var i ferd med å ta fyr her. Men det var det ikke. Det kom utenfra, og sannelig var det ikke fullstendig overtent i noen garasjer ovenfor der jeg bor. Heldigvis kom brannvesenet raskt til stedet og fikk flammene under kontroll, men det brant ganske heftig. Men jeg må si jeg ble ganske shaky. Jeg opplevde en storbrann da jeg var 12 år, og har slitt mye oppimellom med angst for brann, så jeg må innrømme at det kom litt tilbake i kveld. Så jeg håper jeg får sove i natt.

Og det håper jeg dere også gjør. God natt!

Klem fra Ønskemor

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.