Det sa klikk

Som dere sikkert har fått med dere, så er jeg med i et bloggnettverk som heter Inspira. Vi er en fin, liten gjeng med damer som har hver vår blogg. Vi følger litt med på hverandre, støtter hverandre og ved anledning, så skriver vi litt om hverandre. Jeg skal innrømme at jeg er ikke veldig flink. Det er så mye å gjøre. Men sånn er det med oss alle, vi er jo opptatt på hver vår kant, så vi ligger vel ganske likt an. Noen ganger har vi større eller mindre samarbeidsprosjekter og det største vi har hatt er vel julekalenderen vi hadde før jul.

Men jeg har hatt til gode å møte disse damene IRL. Vi møtes jo på nett, og prates mye i vår lille, hemmelige facebookgruppe. Men i praksis, så bor vi jo litt atskilt og lever våre hektiske hverdager, så da har det vært vanskelig å få til. Derfor ble jeg så glad da nydelige Anja bak bloggen Avdeling Holt hadde lyst til å besøke meg da jeg lå på Ullevål. Å ligge innlagt en periode i Oslo har absolutt hatt sine fordeler altså. Der har jeg mange kjente som har stukket innom og det har vært så hyggelig.

Jeg er alltid litt spent på hvordan det skal bli å treffe folk som jeg bare kjenner fra nett og blogg. Hvordan er kjemien liksom? Har vi egentlig noe å snakke om? Blir det skikkelig kleint kanskje? Huff… jeg gruet meg nesten litt…. og like før jeg avlyste, men så tenkte jeg jo at jeg igrunnen ikke hadde mye å tape. Alternativet var jo å ligge der alene og glo i sengen. Dessuten, så hadde jeg en mistanke om at jeg og Anja hadde mye til felles. Og gjett da. DET hadde vi. Så like tanker om det meste og skravelen gikk uten at vi merket stort til tiden som gikk. Plutselig oppdaget jeg at det var blitt nesten en halvtime over visittid uten at jeg hadde tenkt over det. Så jeg måtte nesten si fra, selv om jeg gjerne skulle sitte og skravle med henne i mange timer til. Det er så deilig å bli kjent med slike mennesker. Nesten som om vi hadde kjent hverandre mye lenger enn det vi egentlig har. Vi oppsummerte begge to med at vi skal treffes igjen. Det gleder jeg meg til.

6 Replies to “Det sa klikk”

    1. Det går bra. Har kommet hjem og prøver å slappe av og ignorere alle vondtene som har kommet siste uken. Prøver å orke et innlegg snart…

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.