En nydelig gave kom i posten

IMG_6449

Etter fødselen har Storkfrøken vært så heldig og fått masse gaver. Jeg er helt overveldet. De gavene som setter meg mest ut er de som er laget for hånd av giveren. Det varmer ekstra om hjertet mitt. Jeg tenkte å få tatt bilder av dem alle og legge ut her på bloggen, men det får bli med ett og ett innlegg. Jeg kan ikke slite ut Storkfrøkna helt med fotoshootene heller.

Jeg starter med dette nydelige settet i garn fra nøstebarn. Giveren har jeg et helt spesielt forhold til. Hun er kanskje den eneste i verden jeg virkelig har følt forsto meg i frustrasjonen over å ikke lykkes med å bli gravid. Jeg har ikke møtt henne så ofte, men siden vi har delt det store ønsket og frustrasjonen over å ikke lykkes, så har vi pratet masse sammen både på facebook og på telefonen. Jeg er ikke den som prater mest i telefonen lenger. Men hun kan jeg skravle med i timesvis. Det er SÅ deilig å ha noen å slenge ut all eder og galle til og som forstår, uten at man blir oppfattet som slem og egoistisk. Herlige jenta. Gud, som jeg ønsker deg den samme lykken jeg opplever nå.

Det eneste som er litt trist er at Storkfrøkna snart har vokst ut av jakken. Så jeg bruker den så ofte jeg kan så lenge jeg har mulighet til det. Når den blir for liten, så trur jeg nesten den skal få kle opp min favorittdukke fra da jeg var liten og som står til utstilling på hytta til mamma og pappa i mammas retro-barnevogn fra 50-tallet. Det trur jeg også kan passe giveren bra. <3

Mange klemmer fra Ønskemor

One Reply to “En nydelig gave kom i posten”

  1. Selvlagde gaver er absolutt det beste. Jeg er også veldig glad i å både få og å gi det..

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.