En og en halv uke ca til jeg reiser til Danmark… og to dager bloggfri nå.

Nå er det bare to arbeidsdager igjen før påskeferie. De dagene blir nok dedikert jobb, slik at jeg får minst mulig å gjøre i påska. For da vil jeg ha ferie… skikkelig ferie!

Derfor blir det to døgn med bloggpause fra nå, så kanskje dere hører fra meg utpå ettermiddagen på fredagen. Jeg har rett og slett ikke overskudd til å sitte lenger enn nødvendig ved pc’n nå.

Så begynner jeg å bli mentalt forberedt på neste Købentur. Jeg nyyyter tanken på at jeg endelig skal få reise og slippe å ta meg fri fra jobb. Jeg kan være utvilt og jeg slipper å stresse. Fra Vestfold er det lettvint å komme seg avgårde også… slipper lang vei til flyplass eller buss. Jeg har en mistanke om at det må bli buss begge veiene denne gangen på grunn av ferie, men det får heller være. Det skal gå fint. Det viktigste er at jeg kan komme meg til Køben på det perfekte tidspunktet denne gangen som jeg håper gynekologen kan hjelpe meg å finne. Og ingen kommer til å merke at jeg har vært borte… dessuten har jeg planer om at dette blir min siste tur! Velkommen Januarbaby!!!!!

Klem fra Ønskemor!

2 Replies to “En og en halv uke ca til jeg reiser til Danmark… og to dager bloggfri nå.”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.