Endometriose allikevel?

Nå har jeg ringt legen min som jeg var hos på AVA-klinikken. Han mente at han allikevel ville gå for det samme regimet som vi avtalte på mandag, selv om de ikke fant noe endometriose under lapraskopien. Det er fordi han er nesten helt sikker på at jeg allikevel har endometriose. Han sa at det hender at endometriose ikke vises i lapraskopien, men at det allikevel ligger der. Det han hadde kjent selv med fingeren sin (sorry om noen får noen bilder her nå) som et hardt punkt, var så typisk endometriose, og sammen med mine smerter, som jeg klart ga uttrykk for under undersøkelsen, var han ganske sikker på at det var det. Det kan være at det vises i en rektoskopi og det skal jeg i slutten av mars. Uansett, så kan det ligge gjemt inne i muskelvev også. Det som er litt kjedelig er at jeg må leve med den smerten resten av livet kanskje. Jeg håper ikke det blir mye værre.

Tenk om rektoskopien viser at det er hemorider. GUD jeg kommer til å bli flau, men fordelen er jo at kanskje det kan gjøres noe med.

Klem Ønskemor

2 Replies to “Endometriose allikevel?”

  1. Den er jaggu ikke enkel denne endometriosen. Håper de finner ut av det ved hjelp av undersøkelser du skal gjennom, slik at du slipper å ha vondt. Har selv ingen erfaring med ovennevnte problem, men har forstått det slik at det er forferdelig smertefullt.

    Er veldig spennende å følge deg videre for å se hva som skjer 🙂

    1. Ja, altfor spennende spør du meg.

      Endometriose KAN iallefall være smertefullt, men ikke for alle. I det store og det hele er endometriose utrolig mystisk spør du meg. En eneste stor gåte, og ingen har gode forklaringer på noen som helst måte og symptomene er også veldig varierende. Håper bare at jeg blir kvitt smertene jeg OG at jeg blir gravid.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.