Fantastiske gynekologen min!

Helt riktig… hverken mer eller mindre… jeg har allerede fått svar… på mailen som jeg skrev i går kveld klokken 23.08 svarte han allerede klokken 23.51 (!!!) Den er det vel ikke mange som slår tenker jeg.

 

Her er svaret:

Hei xxx (Ønskemor)
Helt riktig, du skal ta dobbelt dose Pergotime, dvs 2 x 50 mg. Du kommer til ultralyd på 13. syklusdagen, og dermed får vi kontroll på evt overstimulering, – som for øvrig er sjeldent. Har over 25 års erfaring med dette.
Med vennlig hilsen…
Hvor deilig er det ikke å få et slikt svar da? Og så raskt! Jeg er iallefall HELT rolig nå. Det eneste jeg stusset på er at han vil ha meg inn på syklusdag 13, og ikke 11 sånn plutselig, så jeg får ringe i dag og høre om det stemmer. Det gjør det nok ikke. Uansett, så har han tatt ferie når jeg har syklusdag 13, så jeg får håpe det går bra med syklusdag 11 som han har sagt tidligere. Det gjør det sikkert, ellers får vi møtes på halvveien og ta syklusdag 12. Det går det også.
Glad Ønskemor

4 Replies to “Fantastiske gynekologen min!”

  1. For en flott gyn!!
    Jeg har hatt klippekort på turer i ulike gyn-stoler etter at lillegutt ble født og det er stooor forskjell altså.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.