Forsikring

“Hej Ønskemor.
Vi har registreret betalingen af faktura xxxxx her hos os og dermed er alt i orden til dit depot J

Med venlig hilsen
Mit freundlichen Grüssen
Kind regards

Cecilla Arcturia
Client Services Manager

European Sperm Bank/Nordic Cryobank”

 

Det var ikke et enkelt valg, min økonomi tatt i betraktning, men jeg har altså kjøpt fem strå til av samme donor som jeg har brukt ved siste ivf-forsøk. Jeg har allerede ett strå liggende på Maigaard og med 8 embryoer på frys, så skal man vel tro at det ikke blir nødvendig. MEN jeg har virkelig lyst til å forsøke inseminering igjen dersom det ikke blir noe av fryseforsøkene. Iallefall en inseminering. Min akupunktør mener at jeg er mye friskere enn jeg var da jeg begynte hos han og mener at jeg kunne bli gravid helt naturlig også. Jeg er villig til å gi det et forsøk når jeg kommer så langt som til søskenforsøk. Jeg ønsker så inderlig søsken til mitt barn og dersom jeg har mulighet til å gi det et biologisk helsøsken så er det det jeg ønsker aller mest. Derfor ville jeg helgardere meg litt iforhold til det. Forhåpentligvis, så trenger jeg ikke benytte meg av dem, og jeg kommer ikke til å få dem tilsendt klinikk før jeg vet at jeg skal bruke dem og så lenge de ligger oppbevart på spermbanken, så vil jeg få refundert 75% av beløpet dersom jeg kommer til at jeg ikke behøver dem. Jeg har betalt for oppbevaring i fem år, og innen da bør jeg ha en ide om jeg kommer til å trenge dem eller ikke. Hvis jeg fremdeles trur jeg kan trenge dem, så kan jeg betale for videre oppbevaring også.

Nå er det altså gjort og ikke mer å tenke på. Jeg er glad for at jeg slipper å angre på at jeg ikke gjorde det iallefall. Jeg trur sjansen er større for at jeg hadde angret på det, enn at jeg angrer på dette kjøpet om det er tapte penger. Min erfaring er at det er sjelden jeg angrer på tapte penger. Jeg angrer mer på tapte muligheter. Derfor ble det slik.

Jeg tror jeg er fornøyd med avgjørelsen.

Klem fra Ønskemor

4 Replies to “Forsikring”

 1. Klokt av dig, tycker det låter bra. Du kommer inte ångra att du köpt dem oavsett, för som du säger – om du inte köpt dem och de tar slut när du vill göra syskonförsök kommer du sannolikt att ångra dig mycket mycket mer.

  Jag får själv lite ont i magen när jag läser detta. OM jag får barn vill jag också ha syskon, men dels är jag lite för gammal tror jag, och dels så har min donator slut på strån. Jag köpte de sista och jag har bara 3 kvar nu. Men jag får hoppas på ETT barn med min valda donator, sen får livet bli som det blir!

  Så kul att följa dig, trevlig helg.
  Klem
  Sandra

  1. Ja, skjønner det lille mageondet. Jeg trodde også at det var slutt på minn donor. Men han er bare tatt vekk fra de offentlige listene, for alle stråene som er igjen i spermbanken er reservert til søskenforsøk. Så jeg fikk kjøpt flere bare siden jeg allerede var gravid med han samme donoren. Kanskje det er flere reserverte “søskenstrå” av din donor? Det er også mulig at andre som har kjøpt av denne donoren selger tilbake til spermbanken, så det kan være at det blir ledig igjen. Jeg ville tatt kontakt med spermbanken og hørt om mulighetene for å sette seg på venteliste for eksempel?

   God helg til deg også Sandra

   1. Tack för den informationen det ska jag fråga om. Vad bra att de hade sparat strå så du fick köpa! Räcker det inte med mina 3 strån får det lösa sig och jag ska inte oroa mig!

    1. Nei, jeg har også tenkt at dersom det ikke blir biologiske helsøsken, så er jo ikke det så viktig at det er liv om å gjøre. Det blir bra allikevel. 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.