Fotoshoot 35+5

Etter to netter med lite søvn og mye halsbrann kjente jeg ikke akkurat for å ta bilder i dag. Men det var i dag som var avtalen, så da må man bare da. Heldigvis så var det veldig flinke folk der, så jeg ble kjempefornøyd. Det var utrolig godt å bli sminket og stelt håret på. Da blir det jo helt annerledes enn om jeg skulle gjort det selv, og dermed føltes nok mange av bildene litt fremmede for meg, men det var jo det jeg ønsket, så jeg ble veldig fornøyd.

Da vi var ferdige med fotoshooten, så var det tatt 105 bilder. Jeg hadde ikke råd til å kjøpe alle dem. Jeg hadde rett og slett ikke råd til mer enn 20 og selv det ble dyrt nok. Så det ble en kjempejobb og plukke ut de jeg ville ha. Jeg fikk noen ekstra på kjøpet heldigvis da. Så totalt sett er jeg kjempefornøyd. For meg er dette “once-in-a-lifetime”-opplevelse, så da får man koste på seg det.

En ting som overasket meg er at på bildet hvor jeg ligger (header), så var magen så liten. Skulle vel egentlig ikke tro jeg var høygravid?

Her kommer et lite bilderas.

_MG_9116 _MG_9121 _MG_9136 _MG_9173 _MG_9177 _MG_9182 _MG_9205

 

Håper dere likte bildene like godt som jeg.

Nå skal jeg legge meg. God natt alle kjære lesere.

Klemmer fra Ønskemor

32 Replies to “Fotoshoot 35+5”

 1. Helt utrolige nydelige bilder. Du kler å være gravid! Jeg ser at du koser deg med magen , og nyter det. Ser det helt inn i øynene dine – særlig på det bildet du smiler og ser rett frem

  1. Tusen takk. Ja, jeg nyter dette virkelig. De småplagene jeg har med ryggen og halsbrann kommer veldig i skyggen av den deilige magen og den deilige framtiden jeg ser for meg nå. <3

 2. Nydelig Katinka. Vakre bilder! Jeg venter med deg, både med din lille og min egen på vei. Du er helt lik som på høgskolen 🙂 fine minner fra tekstilen 😀
  Camilla

  1. Åh…. så hyggelig… tusen takk… Når venter du? Dette er en veldig spennende og fin tid <3 Og ja, vi har mange gode minner fra tekstilen. Savner ofte Notodden <3

   1. Venter nr to i august. Ja det er verdens beste gave å få barn. Burde møtes på notodden en dag. Det er en by man ikke får helt ut av systemet. Jeg henger i Bergen foreløpig.

    1. Ah…. ja, jeg har ofte tenkt at det hadde vært veldig artig med en reunion en gang det er åpen dør for eksempel. Bergen er jo bare en liten flytur unna Notodden. Vi må få til en reunion.

     1. Ja, det må vi prøve å få til 🙂 En uhøytidelig reunion for alle som gikk der den perioden. Uten egentlig å si noe om hvilket årskull, for vi var jo litt spredt på klasser og avgangsår.

 3. Nydelige bilder. Det nest siste , der du har hvit kjole og ser rett frem synes jeg var det aller fineste. Det er så naturlig og ansikte ser forventningsfullt ut! Men alle var flotte da 🙂

 4. Så flotte bilder! Du burde vurdere å få noe for halsbrannen. Jeg orket til slutt ikke mer i mitt første svangerskap og fikk ranitidin. Det ble en helt ny verden for meg, og innspurten ble såå mye bedre når halsbrannen var borte.

  1. Åh…. jeg som trodde gaviscon var det eneste jeg kunne ta? Men nå har jeg fram til nå bare tatt en om gangen og vært litt forsiktig, så i natt da jeg våknet tok jeg to, og da sovnet jeg fort igjen og sov til morgenen. Så i dag er jeg faktisk uthvilt. Heldigvis er jeg ikke veldig plaget med halsbrann om dagene. Det er stort sett på natten det kommer. Jeg skal vurdere å ta det med legen dersom det fortsetter å være et problem.

   Tusen takk for hyggelig kommentar <3

   1. Gaviscon kan man jo nærmest knaske, men det hadde ingen virkning på meg. Er mye man kan få på resept, og som er helt greit å ta når man er gravid. Jeg ba tidlig om å få noe i dette svangerskapet, og det har hjulpet meg veldig! Halsbrann er ikke godt! Lykke til med siste innspurt!

    1. hm… ja, det er nettopp det. Jeg er ikke så glad i å knaske ting jeg ikke vet hva er fra apoteket, særlig ikke når jeg er gravid. Fram til nå, har gaviscon hjulpet meg stort sett greit. Men altså har ikke det holt med en på natten de siste dagene. Så jeg dobler heller dosen så lenge det fungerer så greit som det gjorde i natt iallefall. Dagene er ikke så ille, så dem overlever jeg. Blir det mye verre, så drar jeg kanskje til legen.

     Enig i at halsbrann ikke er godt. Men nå trur jeg kanskje du har vært mye mer plaget med det enn jeg, så enn så lenge, skal jeg nok holde ut 🙂

 5. Ååh! Jeg begynte å gråte litt jeg!! Så fantastisk vakker du er! Du stråler virkelig, og mammalykken skinner i øynene dine!! Blir så rørt, for jeg vet hvor etterlengtet den lille tulla er! ❤️ Ønsker deg all mulig lykke fremover, og vet at babyen for en helt nydelig mamma!!

  1. Ja, da har jeg nok ikke råd til fotograf. Så det blir på egen hånd med selvutløser i tilfelle. Det blir nok flest bilder av bare baby. Jeg strikker på spreng nå for å få klart noen søte små strikkeplagg til nyfødtfotografering.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.