God morgen og vel møtt til ny arbeidsuke

Da var det på’n igjen og slutt på slaraffenliv, skiturer og pysjamasuke. Denne uken har jeg virkelig nytt og samlet krefter. Jeg satser på at det må være bra for det som skal skje i slutten av uken. Det var kanskje det hun dama på Stork klinik presiserte aller mest: Slapp av, ikke stress, ta livet med ro, ta vare på deg selv. Vel, er det en ting jeg kan si at jeg har gjort denne uken, så er det nettop det. Men… det er et ganske stort men. Når man skal være borte noen dager fra jobb, blir det litt ekstra å gjøre dagene før og dagene etter. Dette blir alt annet enn en rolig uke. Jeg får prøve å slappe av litt når jeg er i København da. Men jeg vet at jeg nok må ta med både litt rettearbeid og litt studielitteratur dit og det gjør det jo til litt annet enn en hyggetur da. Rart å tenke på at nå er det bare tre arbeidsdager igjen før jeg drar. Nå krysser jeg bare fingrene for at ikke akupunktøren har klart å påvirke syklusen eller at kroppen på et eller annet vis har bestemt seg for å få eggløsning tidligere enn forventet. Det var kanskje dumt av meg å bestille tur så tidlig, det var jo tanken på å spare noen penger og at sannsynligheten virket så stor for at det ble slik at jeg gjorde det. Så vil de jo gjerne ha forvarsel i god tid på jobb i forhold til fravær og slik, så da er det greit å planlegge litt… men gud som jeg angrer nå. Skulle så ønske at jeg hadde mulighet til å reise tidligere om kroppen bestemmer seg for det.

Spent og nervøs nå…

6 Replies to “God morgen og vel møtt til ny arbeidsuke”

  1. Jeg tror nok helt sikkert du treffer den dagen du har regnet med 🙂 Da syklusen min var eksakt og jevn hver måned kom alltid eggløsningen på samme dag og da jeg ventet den. Og jeg testet noen måneder før jeg dro jeg også, for å ha litt peiling. Ikke lenge igjen for deg nå – spennende! :))

  2. Et ønske så stort: Ja, jeg håper det. Jeg tittet på notatene mine fra i fjor og så at jeg plutselig at jeg hadde en måned med 25 dager. Det vil vel si eggløsning på syklusdag elleve det da. Jeg har syklusdag elleve i morgen. Spent og nervøs. Men jeg trur ikke jeg får det i morgen altså, så det skal vel helst gå bra 🙂

  3. Masse lykke til, dette blir spennende:)
    Det jeg vet er at når jeg begynte med denne prøvingen så forandret syklusen seg helt og den var absolutt ikke til å stole på, psykisk påkjenning som tullet med syklusen vil jeg tro. men håper at din går som vanlig;)

  4. Drømmen om barn: ja, jeg må da bare satse på det. Huff…. psykisk påkjenning ja… jeg begynner å merke det selv nå. Det går først utover konsentrasjonen og da går det utover jobben og når det går utover jobben blir man deppa… ikke bra… skikkelig ond sirkel

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.