Ha ha… aaahhh … så det e sånn de e?

Jordmoren la ut denne søte videoen. Hadde det bare vært så enkelt… 😉

God helg til alle! Nå skal jeg reise til Vestfold for å feire at verdens beste pappa er 60 år 🙂

Klem fra Ønskemor

3 Replies to “Ha ha… aaahhh … så det e sånn de e?”

  1. Jammen DET forklarer jo en hel del hvorfor vi ikke har fått til på alle åra vi har prøvd… Vi har jo ikke prøvd den metoden der!!Skal huske på den til neste gang 😉 hehe…

  2. Fruen; Ja, jeg har ikke prøvd enda, for jeg klarer ikke bestemme meg om jeg vil bruke en blå eller en rød ballong… kanskje begge deler?Toppenavheia: Funka det ikke? Jammen, hvordan kan det ha seg? Det må jo det? Det funker jo for hun dama, så da må det vel funke for oss også? Nei, nå skjønner jeg ingenting. Jeg som hadde store planer om å gå til innkjøp av en rød og en blå ballong i dag.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.