Hcg-resultatet er klart

Da var det endelig kommet. Svaret på blodprøven. I går, på 13 dpo hadde jeg 256 i hcg. Det er jo veldig høyt sammenliknet med alle andre jeg kjenner som har målt hcg så tidlig. Høyere enn tvillingmammaer har hatt også. Jo, dette skal helt klart bli en spennende tid framover. Ingen tvil om det.

Jøjemeg :-O

29 Replies to “Hcg-resultatet er klart”

  1. Tusen takk. Jeg er veldig usikker på om jeg egentlig håper på tvillinger. Akkurat nå gjør jeg nok ikke det. Men på den annen side, så har jeg alltid drømt om mange barn, så om det blir to, så blir jeg nok veldig takknemlig for det.
   Ja, det er ganske fantastisk om jeg, med donor klarer å få tre barn som er 100% genetiske helsøsken. Særlig med tanke på den enorme prøverprosessen jeg har vært gjennom.

 1. Jeg er tvillingmamma, og jeg hadde bare rundt 100 i HCG på dop 14. Så dt er veldig høyt ja:) krysser fingrene for deg:)

  1. Ja, tenk det. Tallet mitt er veldig høyt. Jeg er utrolig spent på hvor høyt det har rukket å bli. Kjedelig at jeg må vente helt til mandag med å få vite det.
   Tusen takk <3

  1. Haha… ja, Balanse. Jeg har faktisk drømt om at klinikken hadde ved en feil fått med noen embryoer til meg som egentlig skulle inn i en annen livmor. Så kommer det mer enn to og ingen av dem er eneggede blir det iallefall en gentest på alle mann.

  1. Ja, egentlig trenger ikke hcg stemme helt med hvor mange babyer det blir. Heldigvis. Jeg håper nok mest på at det bare blir en. Men jeg skal bli takknemlig for to også.

  1. Tusen takk. Ja, det blir skummelt spennende. Det har ikke gått opp for meg at jeg er gravid en gang. Om det viser seg å være to, kommer jeg til å gå i sjokk. Men skal nok klare å hente meg inn før de skal ut. Og være takknemlig for dem.

 2. Åherre, for en fantastisk nyhet! Følger deg ( dere?!) spent videre! Klem fra ei (litt yrkesskadd) jordmor 😀

   1. Må nok vente en mnd til før jeg prøver. Er på dag 21 i dag, og kunne foretatt scratchinga i mårra. Men så var det de pengene da. Tør rett og slett ikke å hive meg utpå. Eller skal jeg det? Oææææ, så mange tanker…

    1. Huff. Ja, det skjønner jeg. Dette er ikke billig. Jeg var helt på grensa nå. Så nå lurer jeg på hvordan jeg skal få råd til å ha tvillinger. Trenger jo iallefall både ny bil og vogn. Så blir det ekstra av alt annet også.

     1. Ha ha, ja. Du må vel ha trillingvogn da kanskje? Jeg hiver meg rundt og drar til gyn for litt opprufsing i dag hvis det ikke koster for mye. Venter på at de skal ringe meg tilbake nå.

     2. Ja, jeg frykter jeg trenger trillingvogn ja. 😮 yeah! Hiv deg rundt. Krysser fingrene for at det ikke er allverdens. Bør ikke koste så mye mer enn en tusenlapp synes jeg.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.