Hei fra boblen!

Her i boblen rekker jeg å få med meg at verden seiler forbi. Jeg rekker å få med meg at i Sverige få enslige kvinner lov til å få assistert befruktning fra 1.april og det med et overveldende flertall i nasjonalforsamlingen. Mens her i Norge sutrer Nina Karin Monsen over at foreldre som ønsker seg barn så inderlig kan få hjelp til det uten å være mann og kone… og for å argumentere blander hun sammen et sammensurium av 100 år gamle argumenter og etiske holdninger sammen med sine egne følelser. … sukk… og jeg skulle rukket å skrive et sabla godt motinnlegg til NKM og et seiersinnlegg med store gratulasjoner til Sverige. Men jeg, jeg er sammen med verdens beste og gjør litt husarbeid når hun sover. Da er jeg kake jeg… og rekker ikke skrive mer enn et ørlite hjertesukk på bloggen. Sånn bare for å si hei til dere nydelige lesere og for å fortelle at egentlig har jeg det ganske så bra her i boblen. Og tankene på at jeg ønsker Storkfrøken et søsken begynner for alvor å bygge seg opp… snart kan jeg telle ned til neste forsøk… jeg tror jeg kommer til å gjøre en inseminering i mars/april… jeg har nemlig en spermdose på frys hos klinikken som jeg betaler en tusenlapp i året på. Det synes jeg er mye penger ut, når jeg allikevel betaler for oppbevaring av 5 doser i spermbanken. Så framfor å destruere det ene strået, så kan jeg like gjerne gjøre en inseminering fant jeg ut. Tenk om jeg skal være så heldig å få oppleve å bli mamma til enda en like vakker skapning som Storkfrøken. Det er det jeg tenker mye på om dagen.

3 Replies to “Hei fra boblen!”

    1. Ja, det er helt riktig. Men at Kristin Halvorsen klarte å stemme i mot da? De to har faktisk debatert MOT hverandre i den saken. Det er en skam.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.