Helgen kom, og gikk…

… og jeg er ikke helt sikker på hvor den ble av. Startet iallefall i hyggelig selskap med min nærmeste venninne her i Oslo. Da hun ble gravid i sommer, håpet jeg så inderlig at jeg skulle ha termin like etter henne. Nå regnet jeg meg fram til at jeg kanskje kan være så heldig at jeg får termin ganske nøyaktig et år senere… sukk. Hun har verden nydeligste toogetthalvtårige jente fra før, som gleder seg masse til å bli storesøster. Å være sammen med den nydelige familien på tre snart fire hjelper virkelig ikke på barneønsket mitt.

Så har vofsen og jeg fått oss nye turkamerater. Vi møtte ei jente med en samojedvalp (samme rase som jeg har) og så ble jeg jaggu valpesjuk også. Men den lysten skal jeg nok lettere klare å styre enn babysjuken. Det var iallefall deilig å komme seg ut på tur sammen med noen igjen, for i det siste har det blitt mange turer alene. Jeg klarte å skryte til noen forbipasserende at selv om hunden min var hvit, så var det ikke noe problem at hun ble litt skitten på tur. Jeg pleier nemlig å la henne være ute i kjetting og tørke seg litt etter en slaps-og-søle-tur. Da pleier alt å bare drøsse av. Det var det dummeste jeg kunne finne på å skryte av. Hunden ser fremdeles ikke ut og jeg må nok krype til korset og ta henne med en tur inn i dusjen som hun hater intenst.

Det er også litt action i nabolaget. Katten liker ikke å ha andre katter på hennes område, og det høres. Hun kom siden inn som en pil. Så jeg vet ikke hvor tøff hun egentlig er. Jeg trur foresten ikke at jeg har vist bilde av henne. Hun er jo så vakker. Og hvis noen lurer på hvem som er sjefen her i huset, så er det henne. Jeg er ikke så spent på hvordan det går med hunden og baby, for hunden har allerede hilst på lille nevø og tar det hele med stoisk ro. Katten derimot… jeg trur nok hun vil like dårlig å ikke være sjefen lenger når det kommer en ny som jeg må styre livet mitt etter.

Håper dere alle har hatt en god helg. Jeg får hive meg rundt og fortsette med litt jobb. Ny arbeidsuke i morgen. Må jo være forberedt på den dagen også.

Klem Ønskemor

5 Replies to “Helgen kom, og gikk…”

  1. Å, fine pusen <3 Nydelige farger på henne!! Koselig å lese at du har funnet deg en ny turvenninne, alltid kjekt å ha noen å gå med! Det minner meg forøvrig på at jeg må snakke med en av de få venninnene jeg har her jeg bor om vi kan starte å gå turer på ettermiddagen.. Må gjøre det for å holde bekkenet/ryggen vedlike, visstnok?!..

  2. Pergoberta: Tusen takk 🙂 Ja, hun har vakre og veldig spesielle farger. og ja; veldig fint å ha noen allierte for gåturer med eller uten firebeinte. Så bra at gåturer er bra. Det har jeg god rutine på 🙂 Men jeg burde kanskje også trene litt?

  3. jeg tenker jeg skal begynne neste uke… nei, vent… det har jeg sagt siden sommerferien, så det blir nok ikke denne gangen heller. Jeg tenker jeg skal begynne etter nyttår jeg. Jeg planlegger å ha det som nyttårsforsett. Da er det ingen vei tilbake nemlig 🙂 (trur jeg)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.