Hjemme igjen.

Har masse å skrive. Men holder meg til oppdatering av magen min slik den ser ut i dag etter en uke med fragmin.

Status: Rugedag 6 (testdato 15.juli)

magen etter fragmin
Merker etter sprøyter på magen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alt man skal igjennom…

 

Ønskemor

8 Replies to “Hjemme igjen.”

 1. Har du blaamerker setter du sproeytene feil. Har tatt fragmin sproeyter I eit aar og har et blaamerke av 365 sproeyter. Sett den inn med 30 graders vinkel.

  1. Ah… tusen takk for tips. Jeg synes jeg leste at de skulle settes rett inn eller ørlite på skrå. Men da skal jeg prøve å sette dem veldig på skrå. Da mener du 30 grader i vinkelen mellom sprøyta og magen ikke sant?

   1. Sett sproeyte med vinkel 30 grader mellom huden og sproeyte. Det gjer at fragminen legger seg i ei lomme mellom over og underhuden. Det staar at du skal sette sproeytene langsomt. Det er vondere om du sproeyter inn langsomt en visst du stikker rett og toemmer sproeytene raskt. Stikke

    1. Ok, jeg skal spørre om dette, siden jeg har fulgt beskrivelsen på pakningen nøye. Uansett litt blåmerker kan jo ikke skade. Og jeg regner med at det er på grunn av fragminen at jeg får så lett blåmerker også. Jeg har fått flere blåmerker ellers på kroppen også.

 2. Legen sa til meg de bare skulle under huden og jeg kunne sette de veldig skrått. Gikk på de i flere mnd grunnet blodpropp etter fødsel, fikk aldri blåmerker og så lenge inr var rimlig stabil regner jeg med jeg fikk i meg det jeg skulle og helt uten blåmerker. Men jeg satte de veldig forsiktig inn og dyttet fragminen sakte inn i magen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.