Hotel Bethel – København

I natt har jeg sovet på et nytt sted igjen: Hotel Bethel. Jeg er veldig fornøyd, og nesten litt irritert på meg selv for at jeg ikke har prøvd ut dette stedet litt tidligere. Eller, det har jeg prøvd på da. Sist gang jeg ble inseminert, så undersøkte jeg om det var ledig her, men det var det ikke.

 

Hotel Bethel er et gammel sjømannshjem og ligger rett på Nyhavn, så jeg har veldig kort vei når jeg nå straks skal til Storkklinik. Det er så deilig å vite at jeg er rett i nærheten. Dessuten så er jo Nyhavn et av de virkelig sjarmerende stedene i København. Det er bare å gå ut døra her, så står jeg ved kanalen og titter på alle båtene, de sjarmerende husene og gateresturantene. Deilig sommerstemning, iallefall i går da jeg kom. I dag regner det 🙁 typisk.

 

Dette er ikke et fancy lekkert hotel, men et enkelt og billig gammelt hotel. Prisen er jo ikke til å klage på: 645 for et singelrom med morgenmat inkludert. Jeg får også ti prosent avslag på den prisen for jeg får rabatt fordi jeg er kunde hos Storkklinik. Rommet er enkelt og ikke mye dill, det er rent og pent og badet er nytt med fliser, så det er akkurat så bra som jeg behøver.

 

Åh, som jeg skulle ønske at jeg hadde masse penger og kunne bli her i noen dager nå. Københavnbyen er virkelig fin. Men nå må jeg avslutte. Jeg skal være på Storkklinikk om 20 minutter.

 

Bildet har jeg lånt fra Hotel Bethel sin hjemmeside

 

Mange klemmer fra Ønskemor

4 Replies to “Hotel Bethel – København”

  1. Jeg bodde også her sist jeg var i København. Helt greit hotell og kort vei til Stork – jeg trivdes veldig. Hadde rom ut mot Nyhavn og kunne bare gå rett over veien for å spise middag. Masse lykke til i dag! Jeg venter fortsatt på mensen…. Har gått 4-5 dager over og bare fått negative tester. Skal ta en ny en i dag, bare postmannen kommer med flere. Tatt Crinone dette forsøket, så regner med at det er årsaken til at mensen er forsinket…

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.