Hvilket kjønn blir det?

Helt fantastisk morsomt! Lilleboffen linket til et fødselskart som hun hadde sett på for å finne ut hvilket kjønn hun får om det blir befruktning i neste måned. I følge babyverden.no så viser den rett i 99 prosent av tilfellene. Det er ikke stor margin, så med mine mattekunskaper, så har jeg funnet ut at den ene prosenten nesten må gå til flerlingefødsler der det er forskjellige kjønn. Det kan iallefall ikke være mange “til overs” om dere skjønner?

 

Uansett, dette er jo vitenskap og jeg og Fruen driver og forsker på dette med leamus på øyet… Vi tror nemlig begge at vi har hatt en befrukning forrige måned (det vil si, jeg trur, fruen vet) og begge har hatt leamus på øyet. Derfor har vi konkludert med at det må bety at det er en befruktning som ikke fester seg. Hun har hatt på venstre øyet, mens jeg har hatt på høyre øyet. Jeg trodde dermed at jeg har hatt en guttespire, mens hun har hatt en jentespire. Dette er herved motbevist, for min spire, må i følge dette kartet ha vært en jente, og da kan jeg ikke skjønne annet enn at Fruen sin lille spire var gutt. Hvordan stemmer dette Fruen? Ifølge bloggen din er du 27 år og så vidt jeg husker skjedde dette i mai, så da havner jeg på jente…… søren også… jeg gir meg… ok, men ca. 1% stemmer ikke da, så der har du svaret…

 

Uansett så har jeg mest sjans for å få jente i hele sommer. Så da kan jeg jo bare begynne å handle inn rosa 😀

 

Jepp, jeg digger god gammeldags vitenskap…

 

Klem 😉

 

 

 

 

 

9 Replies to “Hvilket kjønn blir det?”

  1. Hehe – problemet er bare at jeg også har funnet fødselskart på en annen side, og det var ikke enig med babyverden sitt sist jeg hadde forsøk i alle fall……kanskje det betyr at det ville blitt gutt OG jente?? :-p

  2. Lilleboffen: Nå har jeg sitti og regnet litt på det her… og nå er jeg ganske ør i hodet og skal hvile litt… for dette var ikke bare enkelt og finne ut faktisk… men etter mange vurderinger og utregninger, har jeg kommet fram til at det er ca 50% sjans for at de skjemaene har rett, og hvis et skjema sier jente og det andre sier gutt, så er det ca like stor sannsynlighet for at hver av dem har rett, men 100% sjans for at en av dem har rett…. Dersom begge sier det samme, så er det allikevel bare 50% sjans for at de treffer…. snodig denne vitenskapen altså

  3. På fødselskartet viser det at jeg skulle hatt jente, det er feil. Men jeg er kanskje veldig i grenseland? De tok ut mine egg den 1des, og befruktet de samme dag, er jo bare en dag i forskjell på om det er gutt eller jente. Måneden før viser at det ville blitt gutt..

  4. Hoho, aldri en regel uten unntak vet du! 😉 Men at det er NOE med leamus, det er sikkert og visst, det har v i jo klart skjønt! 😉 Og som du sier, så var det jo en liten feilprosent, så det ville nok falt inn under der…

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.