Jaja… CD1

I går tok jeg mot til meg og et skikkelig tak i nakken og gikk inn i nettbanken… det var gått altfor lang tid og jeg visste det. Det var derfor jeg også hadde utsatt det hele. Jeg gruet meg så til den deprimerende erkjennelsen at pengene er slutt. Jeg betalte alle regningene mine og noen var altfor sene og noen var til og med gått til inkasso (betalt litt for sent en rekke ganger, så inkasso på purregebyr på purregebyr, jeg har aldri opplevd makan, men jeg gidder ikke krangle på det. Men egentlig er det jo bare helt latterlig og skulle rett og slett ikke være lov. Jeg har jo betalt for svarte f…).

Da jeg var ferdig å betale alt jeg skulle ha betalt for en tid tilbake og alt jeg måtte betale denne måneden, var det mer penger igjen, så jeg betalte like greit noe som skulle betales neste måned også. Takk og lov for avtalegiro, og automatisk trekk, så var de aller fleste regningene betalt uten at jeg hadde tenkt noe videre på det. Da jeg var ferdig med alt dette, så jeg på økonomien framover, og se det, det blir da ikke et problem i verden å reise til Danmark neste måned. Fordelen med å bo i Oslo er at jeg slipper jo togbilletten som gjerne har kommet på nesten 1000 kroner før, og jeg har bedre tid til å komme meg til og fra Køben, så det er ikke noe problem å ta buss. Jeg skal også sjekke med Norvegian om ikke de kan klare å skaffe meg noen billige biletter, men kan de ikke det, så tar jeg buss… kan til og med hende at jeg klarer enda en tur… takk og lov for lønnsøkning 🙂

Jeg er ikke optimist, men jeg gir meg iallefall ikke på harde møkka. Tanta kom foresten først i dag tidlig, veldig sent etter insemineringen spør du meg, hele 16 dager. I følge min gynekolog KAN ikke mensen komme så sent etter eggløsning. Hva nå det betyr. Det må jeg sørge for å spørre om. Jeg skal undersøke om jeg får time hos denne Linda Johannesen på Oslo City denne gangen, så jeg slipper å reise så langt til gynekolog. Krysser fingre!

Ønskemor

6 Replies to “Jaja… CD1”

  1. Hei du. Trist å høre at du skal slite sånn. Det at mensen kommer så sent etter inseminasjon, kan det være som du har vært inne på, at du har eggløsning mye senere enn det EL-testen skulle tilsi? Hva med å prøve EL-sprøyte? Kan den "time" det mer for deg?Er selv i dpo-land for tiden etter 6. forsøk, og krysser fingre for oss begge. Klem fra meg.

  2. Hehe, må bare kommentere din gynekolog – h*n tar gruelig feil – tiden fra el til mens heter lutealfase, og den ligger gjennomsnittlig på 14 dager, men langt fra alle har det – noen har mye kortere, og andre mye lengre :)Ellers krysser jeg fingre og tær for at du lykkes på neste dansketur 🙂

  3. Er spent på hva du får til svar når du spørr gynekologen om det med mensen og eggløsning….Men har lest flere plasser at mensen ikke kan komme mer enn 14 dager etter eggløsning, så det vil jo altså si at du i teorien hadde eggløsning to dager senere enn du har antatt.Blir du å prøve IVF neste gang du reiser?

  4. Flippy, vi kan teste når LH-stigningen blir så kraftig at den synes på en urintest. Det er ikke så lett å si akkurat når eggløsningen kommer etter LH-stigning. Men hvis eggløsningen kommer sent (to dager etter LH-stigning)så vil jo mensen komme 16 dager etter LH-stigning dersom det er 14 dager mellom eggløsning og mensen. Hva det kalles er jo ikke så viktig, men jeg har også lest at det kan ta fra 12 til 14 dager fra eggløsning til mensen. Jeg har aldri lest noe sted at det kan ta lenger tid og det sier gynekologen min også. Jeg er også spent på hva min nye gynekolog sier om dette. Det jeg lurer på er egentlig: Hvor har du lest/hørt at tiden mellom eggløsning og mens kan være over 14 dager? Jeg har nemlig ikke sett/lest/hørt det fra profesjonelt hold.Tuppen og Lillemor: Nei, jeg vil ikke prøve IVF før jeg har muligheten til å bruke åpen donor ved ivf. Iallefall slik jeg tenker nå. Kan hende tanken på anonym donor modnes etterhvert, men per i dag er jeg ikke klar for anonym donor. Derfor fortsetter jeg slik jeg har gjort. Men denne gangen blir det med pergotime og el-sprøyte igjen.Mummrik: Ja, det blir med eggløsningssprøyte neste gang. MEN som gynekologen min sa: Det er IKKE lettere å time eggløsningen utifra den sprøyten. Den er en falsk trygghet. Han mente at det fremdeles var vanskelig å si om når og om eggløsningen kom av den. Det er jo egentlig bare akkurat det samme hormonet som kroppen produserer naturlig for å få eggløsning og heller ikke da er det sikkert det kommer eggløsning, selv om man måler tydelig lh-stigning. Gynekologen min har drevet med dette i veldig mange år og står som anbefalt av Storkklinik, så jeg har ingen grunn til å tro at han tar feil. Det eneste jeg er sikker på er at det ikke har klaffet for min del enda.

  5. Leit at det ikke ble noen spire denne gangen 🙁 Men så bra at du fortsatt har mulighet til å komme deg avgårde. Det hjelper nok mye på å bo i Oslo 😉 Så da satser vi på septembertur :DGod klem og varme tanker på en onsdagskveld 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.