Jeg er gravid!

God morgen alle sammen! Ja, nå begynner jeg å bli ganske sikker i min sak altså. Disse testene overlater liten tvil til fantasien. Jeg har, som jeg skrev i forrige uke, testet flittig uken som gikk. Det er en uke siden jeg testet første gangen og da hadde jeg ganske klare spor av hcg etter eggløsningssprøyten jeg tok uken før. Nå MÅ eggløsningssprøyten være ute av kroppen, for det har gått mer enn ti dager, og for hver dag har testene først blitt svakere og svakere, før de sto litt stille noen dager på veldig svakt. Men nå, i går og i dag har de virkelig blitt tydelig sterkere, og også er de positive innen det har gått 5 minutter (som er det riktige).

 
Jeg prøver å  huske hvordan det var for to år siden og da var jeg ganske usikker helt fram til dpo 14 tror jeg. Nå har jeg blitt sikrere litt tidligere. Idag er jo bare dpo 12 (days past ovulation). Jeg gar en liten “frykt” for at det kan bety kraftig økning av hcg-hormonet, som igjen kan bety at begge embryoene jeg satte inn, har festet seg. Da skal jeg ikke rekke å kjede meg på noen år framover. Herlehet.

Nå er det bare å krysse fingrene for at den eller de klarer å klamre seg fast.

10 Replies to “Jeg er gravid!”

  1. Nå var det godt det kom en oppdatering, holdt på å dø av spenning her! 😉 Og for en positiv nyhet!!! Hurra 😀 Blir kjempepennende å se om det er en eller to inne i magehuset. da! Som du sier; du slipper å kjede deg, hihi.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.