Jeg er nok ikke gravid nei….

Nå har jeg akkurat stått opp. Jeg målte tempen akkurat da jeg våknet og den var gått ned til 36.12. Det er ingen tvil om at tante rød kommer i dag. Jeg hadde lagt fram en test før jeg la meg i går, men den pakket jeg bare sammen igjen. Det er ingen vits å teste nå. Temperaturskjemaene mine har ikke vært enkle å bli kloke av rundt eggløsningstid, men alle tre grafene legger seg elegant over hverandre rett før TR. Fra en temperatur på litt over 36.5 til litt over 36 samme dag som tanta har kommet.

 

En ting som forundrer meg er at den syklusen jeg reiste til Danmark og ble inseminert en dag for tidlig, så kan det se ut som at eggløsningen var enda tidligere ut fra tempereaturskjemaet, mens jeg trodde den kom en dag senere ut fra eggløsningstestene jeg tok etter inseminasjonen. Men uansett, så har tanta kommet på akkurat den samme dagen i alle syklusene og jeg har blitt inseminert på dag 12 i alle syklusene.

 

Jeg hadde en lang prat med Ønskebestemor, alltså mamma, på telefonen i går, der vi diskuterte veien videre. Mamma mener at jeg bør vente til sommerferien nå for da får jeg mer ro på meg rundt insemineringen. Det er det jeg har tenkt jeg også. Jeg har ikke lyst til å være mer borte fra jobb nå som jeg snart skal slutte der og gå tilbake til min gamle jobb i Oslo. Men følelsen av å gå forbi en eggløsning uten å gjøre noe, stresser meg skikkelig. Det kan bli veldig tøft iallefall. Neste eggløsning faller mest sannsynlig på torsdag den 19.mai. Er ikke det typisk? I en uke med bare tre arbeidsdager, så havner den på den midterse av de tre? Det kan jo ikke passe dårligere. Men neste eggløsning derimot kommer nærmere pinsen, så da er det kanskje et håp. Jeg lurer på om jeg kanskje har en del avspasering til gode også 🙂

 

Jeg som hadde håpet at bildet av denne follikelen som slapp det siste egget mitt skulle være starten på en spennende reise. Nå skal jeg heller sende dette bildet til gynekologen min og høre med han om når han tror dette bildet ble tatt i forhold til eggløsningen. Jeg har en mistanke om at eggløsningen skjedde på ettermiddagen dagen føre. Jeg trur kanskje han er på ferie nå og at jeg ikke får tak i han før etter neste eggløsning…. typisk…


Ønsker alle en veldig mye bedre søndag enn min!

 

Ønskemor

 

 

 

 

16 Replies to “Jeg er nok ikke gravid nei….”

 1. Åhh, nå ble jeg litt lei meg på dine vegne. Og unnskyld for dette: men jeg måtte le litt da jeg leste at du syntes det var så typisk at neste eggløsning faller på en jobbdag i en kortuke – for det ER så typisk!
  I allefall: lykke til videre 🙂

 2. foreldreverdenen: Ja, ikke sant at det er typisk… syntes det var helt utypisk at jeg fikk så fin og behagelig påsketur sist. Tusen takk

 3. ÆSJ! Det var kjipt… Jeg som hadde sett sånn frem til å få beskjed om et stort kryss på testen. Men innen tanta har kommet, så krysser jeg fingrene for deg. P.S. Har svart på kommentarene dine.

 4. Uff, det var trist lensning, men du blir nok gravid skal du se. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves.

 5. Er det noe din (og flere andre i samme situasjon sine) blogger har lært meg så er det det at dette på ingen måte er noe lett valg. Det er tøft å se deg gå gjennom dette gang på gang og bruke så mye energi på å få det til, bare for å oppleve en skuffelse som er så stor når det går opp for deg at det likevel ikke gikk denne gangen heller. Jeg synes det er tøft av deg (og alle dere andre også!) som klarer å gå gjennom dette, gang på gang, uten å la det gå så veldig inn på deg! Jeg ønsker deg all lykke til og håper du får det til ved neste forsøk. 🙂

 6. Ånei! Det var jo ikke slik det skulle gå 🙁 Nå ble jeg kjempe lei meg på dine vegne… God klem sendes til deg! Det er det eneste jeg kan gi deg..

 7. Huff, dette er virkelig noen påkjenninger uten like 🙁 Jeg hadde jo en så inderlig god følelse for deg denne gangen jo! At en ikke skal bry seg om slike følelser har jeg jo igrunnen fått erfare personlig også oppi dette, men likevel… De kommer og lurer en stadig vekk.. :/
  Stor klem!

 8. uff da…..fryktelig synd da….det virket som du timet det så bra med inseminering denne gang….

 9. Temperaturen min gikk ned de to dagene før jeg testet positivt. Så at temperaturen går ned er ikke nødvendigvis et tegn på at du ikke er gravid. Og det er jo et godt tegn at tanta ikke har kommet ennå – du som har så regelmessig syklus. Krysser fingrene for deg i morra!!!

 10. Nina: Det var godt å høre, da skal jeg ikke ta en temperatursynking som tegn på ikke gravid neste gang. Nå er altså tanta kommet og jeg har akkurat testet negativt, så nå er nok alt håp ute for denne gangen desverre. 🙁

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.