Jeg forsvant visst litt igjen

 

Hva jeg har drevet med i det siste? Redebygging vel 😉

Det var aldri helt meningen min å bli borte fra bloggen igjen. Men det har ikke vært tid, rom og energi dessverre. To hendelser har kommet over meg. Det ene er artiklene om meg i aftenposten og KK og alt rundt debatten om bioteknologiloven. Det har engasjert og har fått meg til å tenke en hel masse på veldig mye. Først og fremst har jeg grublet på gode argumenter, men jeg har også grublet på en del annet. Jeg håper jeg skal klare å komme tilbake til det. Det andre som har kommet over meg, er nesting. Plutselig fikk jeg et akutt behov for å få gjort litt her og få skaffet meg en del av alt jeg vet jeg kommer til å trenge. Det har slått meg helt ut alt sammen. Jeg merker godt at jeg virkelig må tenke at jeg skal ta små skritt hver dag og ikke plutselig innbille meg at en tur på Ikea er en god idé.

Jeg har lagt inn en hel drøss med automatiske søk på finn.no og har klart å få kjøpt veldig mye brukt. Det mangler virkelig ikke mye utstyr nå. Noe har jeg også kjøpt nytt. Så har jeg fått engasjert pappa i å hjelpe meg en god del og godt er det. Nå er han i full gang med å legge gulv på loftet mitt for jeg er i akutt behov for bedre lagringsplass, så jeg slipper å bruke flere timer på å finne den lille tingen som ligger innerst i boden. Nei, her må det være hyller og alt må være sortert i hensiktsmessige kategorier, slik at jeg raskt kan hente fram det jeg trenger når jeg trenger det, og jeg må ha et sted å legge ting som skal lagres. Jeg har nemlig handlet en del ting som jeg ikke trenger umiddelbart når tvillingene kommer, men litt sånn etterhvert.

Slik det er nå, så fungerer barnerommet egentlig som en bod, og slik kan det ikke være når guttene kommer. Målet mitt er å ha rommet klart til å være Storkfrøken sitt eget rom før bursdagen hennes som er i slutten av mars. Hun fortjener å bli gjort litt stas på nå og kanskje kjenne litt på det at hun begynner å bli stor jente.

Så da vet dere litt om hva jeg driver med om dagen. Jeg kommer sterkere tilbake.

Klem fra Ønskemor

10 Replies to “Jeg forsvant visst litt igjen”

 1. Jeg har full forståelse for at du er litt av og på om dagen! Jeg beundrer deg for at du står på og samtidig bærer to små liv i magen, med lillefrøken og. Jeg heier på deg!

  Stor klem!

 2. Organisering er ikke viktig viktig, men tiden du sparer derimot er det. Så jeg heier på kategorisering, hyller og oversikt. Da jentene var små hadde jeg kasser med klær, utenpå sto str. Enkelt å finne frem.l Julepynt i den kroken. Påskepynt i den andre. Jo takk, du har min støtte! Heia heia!

  1. Ikke viktig viktig… men jeg merker veldig godt på hodet mitt og at jeg får mye mer overskudd når det er ryddig og organisert rundt meg. Blir lett amper og får hodepine av rot. Så det er ganske viktig.

  1. Tusen takk. Vi har det bra. Blir bare aldri tid til å blogge… “imorgen” tenker jeg hele tiden…. hver dag… men alltid noe som kommer i veien… eller viktigere prioriteringer for meg og barna 😉 men jeg gir meg ikke… mandag kanskje….

   1. Gleder meg til å høre fra deg, når det passer deg 🙂 Har selv vært tvillinggravid så vet litt om det du går gjennom <3<3 Lykke til videre med redebyggingen. Det er gøy :))

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.