Jeg har ei frøken i magen

image

Det ble litt shopping av smått, rosa tøy etter ultralyden i dag for der lå det ei lita frøken. Alt var perfekt og hun ligger helt på målene etter ivf-terminen, så den ble ikke flyttet på.

Jeg er lykkelig, men må skrive mer senere i kveld, for nå skal jeg på jobb.

Klem fra Ønskemor

28 Replies to “Jeg har ei frøken i magen”

  1. Nei, det gjør ingenting å gjette feil. Det er jo 50% sjans for å få rett/feil, så da kan det ikke være rett hver gang. Dette blir garantert veldig stas. Jeg gleder meg intenst til å treffe henne utenfor magen om senest 4.5 mnd

 1. Gratulerer så masse med ei lita prinsesse i magen. Som sagt før, jeg kjenner deg ikke personlig men har fulgt bloggen din lenge og er så glad på dine vegne. Dette er så spennende å følge med på! Et lite spørsmål på slutten (jeg kunne sikkert googlet det men var så greit å spørre deg her nå), tok du folat før og under svangerskapet i starten? Jeg skal ta min siste p-pille denne uken og da kan jo ting skje når som helst.. Skal jeg begynne å ta det nå eller er det for tidlig? Aner jo ingeting om når jeg skulle bli gravid, det kan jo skje neste måned eller aldri i verste fall.. Det er uansett en jungel med informasjon der ute om svangerskap og fødsel, blir jo satt ut av mindre!
  Ønsker deg en fin kveld og lykke til videre.

  1. Tusen takk. Det føles ubeskrivelig godt i dag <3
   Jeg hadde tatt folat en god stund før ivf-forsøket ja, og klarte å fortsette med det til uke 8. Da ble jeg så kvalm at etter det har jeg ikke klart å svelge noen tabeletter. Men jeg hadde nok høyt nok nivå uansett, og alt ser jo bra ut, så det har sikkert vært bra.

   Folat er noe alle trenger. Jeg målte for lavt på folat en gang da jeg ikke prøvde å bli gravid, og fikk beskjed av legen om å ta det, selv om jeg ikke planla graviditet. Det er vel et mineral (eller vitamin???) som alle trenger uansett, så du kan bare starte. De anbefaler å starte med det 3 mnd før du prøver å bli gravid, for å sikre at nivået er høyt nok. Du kan jo også sjekke om det er høyt nok hos legen ved å ta blodprøve. De som prøver å bli gravide lenge, blir jo gående veldig lenge på folat, men så vidt jeg vet, så er ikke det noe farlig.

   1. Ok, tusen takk for veldig nyttig svar, da får jeg stikke innom apoteket etter jobb imorgen. God natt 🙂

 2. Hei Ønskemor! Jeg har fulgt deg til og fra lenge nå, og for en fantastisk fin dag å stikke innom deg på. Gratulerer med ei lita jente i magen! Ble så glad på dine vegne at jeg måtte tørke en tåre :0)

 3. Gratulerer med jente baby i magen 🙂 Jeg har en av hver selv, og må innrømme at det var stas med jente (er no spesielt med mor-datter-forhold) 🙂 Lykke til videre!

  1. Tusen takk Marthe… ja, jeg vil tro at det er det… kanskje på godt og vondt også etterhvert i tenårene og slikt. Men det får man bare ta med seg. Masse tusen takk 🙂

  1. Man kan ikke se det på dette bildet. Men når babyen ligger slik til at jordmor klarer å se tissen, så kan hun se det. Jeg er ikke så dreven at jeg hadde klart å se det trur jeg. Men hun viste meg 3 bittesmå tapper der hvor jentetissen er og da mente hun at det var jente. Jeg så iallefall ikke noen guttetiss. Dersom man ser en guttetiss, så er det lettere å være helt sikker. Det er en del som får beskjed om jente, men så er det allikevel gutt. Veldig sjeldent at de tar feil andre veien. Så det er en viss sjanse for at de tok feil og at det kommer ut en gutt allikevel.

 4. Så fine klær 🙂 hvor kjøpte du de? Koster de mye? Sliter veldig med økonomi så prøver å kjøpe billige ting til barnet 🙂 er det noe butikker du anbefaler for barnevogn,klesbutikk hvor d er billige klær og barneseng/stæsj til rommet?:)

  1. Tusen takk. Ja, jeg var veldig fornøyd med dem. Jeg kjøpte i på “Lille” i Tønsberg. Kjempekoselig butikk med veldig hyggelige folk. Jeg kom over dette på tilbud, så det kostet 300 til sammen for alt. To pysjer for 150 og 3 bodyer for 150 (trur jeg det var). Så det var jo en bra pris synes jeg. Når det gjelder butikker og pris, så har jeg ikke noen konkrete forslag, men det gjelder jo å ha litt tålmodighet og følge med på tilbud og rabatter rundt omkring. Selv har jeg handlet veldig mye brukt og fått masse via kjente, finn.no og diverse facebookgrupper.

   Men jeg KAN gi et hint om at jeg i løpet av få dager skal dele en rabattkode til en nettbutikk jeg allerede har plukket ut masse ting og utstyr jeg trenger og/eller ønsker meg fra. Så følg med. Innlegget kommer i morgen eller på fredag.

 5. Gratulerer så mye! Så kjekt at det blir ei jente da. Og ja; det er noe spesielt med mor og datter forholdet.

 6. Gratulerer! Så stas 🙂 supert at alt e bra ! Eg har og ei lita frøken i magen. Termin 1 mnd før deg. Har en gutt på 2 år fra før, det skal bli artig med ei lita jente 🙂 kos deg vidare med svangerskapet !

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.