Men er dette mulig da… i 2012???

Les denne artikkelen og bli sjokkert: “Pappan kan skada barnet”

Annica Dahlström mener da altså at pappan ikke skal være alene med sitt barn før barnet er en 3-4 år gammelt. Nei, jeg klarer ikke å gjenta alt som står i artikkelen. Vil bare kommentere at dette er jo bare sprøyt. Jeg synes bare at Ingemar Gens har mye mer fornuftig for seg. Jeg merker meg særlig kommentaren om at hun motsier seg selv for det gjør hun jammen meg. Hun sier at biologi er viktig og at menn ikke egner seg som forsørgere de første leveårene til barnet. MEN samtidig så sier hun hvor stor skade barnet kan ta av sin oppvekst. Hun overser også totalt all forskning som sier noe annet enn det hun mener. Dette holder jo virkelig ikke mål i det hele tatt. Jeg trudde ikke det skulle være nødvendig å måtte lese slikt fra en professor i 2012.

Ønskemor

One Reply to “Men er dette mulig da… i 2012???”

  1. Høres ut som noe hentet ut av “Hjernevask”. Noe som minner meg om Kennair for øvrig, han hadde en bok liggende fremme som jeg bet meg merke i, “A Natural History of Rape”. Boken forsøker å forklare voldtekt gjennom at det gagner de mindre attraktive. Som om det bare er stygge menn som voldtar…
    Anyways… Det er slike holdninger som gjør at vi ikke kommer lenger som mennesker. Dette er som å gå tilbake mer enn hundre år og hevde at menn og kvinner ikke burde ha noen kontakt med hverandre i det hele tatt (selv om hun ikke sier det direkte).
    Likevel kan jeg ikke unngå å lure på hvor hun har hentet tankegodset sitt fra.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.