Nervepirrende dager.

Nå skal dere høre folkens. Det har vært noen nervepirrende dager. Testen var overraskende svak på tirsdag (etter hcg-sprøyte på lørdag trudde jeg den skulle være sterkere). På onsdag var den faktisk en anelse sterkere. Men jeg var allikevel usikker og tenkte at det kunne bare være ulik konsentrasjon av urin. Så jeg ventet med å konkludere. Neste test var svakere igjen, men ikke så svak som den første. Den fjerde testen var rar (det var i går). Den hadde noen tydelige områder og noe svake, så den var litt vanskelig å lese. Så langt var ingen av testene blitt positive innenfor de fem minuttene. I natt derimot sto jeg opp for å tisse og tok for sikkerhets skyld en test. Men jeg var så trøtt så jeg gikk bare og la meg uten å se på den. Da jeg sto opp var den veldig positiv! Jeg tok en ekstra test for å sjekke om den ble positiv innen tidsfristen og det gjorde den. Så nå er det en mulighet for at dette kan gå veien. Jeg har så langt i min prøverkarriere aldri sett en så positiv test så lenge etter hcg-sprøyte.
image

Jeg er litt i sjokk og vet ikke helt hva jeg skal tro, tenke, føle og mene. Men jeg  avventer og tar det hele med ro. Jeg kommer nok til å be om å få tatt blodprøver til uken.

Jeg er ekstremt støl i magen. Det var jeg jo også siste forsøk etter hcg-støtte. Det kjennes som om jeg har vært på stand-up show en hel dag uten å slutte å le, så støl er jeg. Jeg føler meg også veldig stinn og oppblåst i magen. Men etter at jeg hadde fått ut 16 egg, så er det nok ikke så rart. Jeg må bare følge nøye med framover etter tegn på overstimulering. Det er nok fremdeles en fare for det i og med at hcg tydeligvis øker. Andre symptomer har jeg aldeles ikke. Jeg har ikke vondt i puppene i det hele tatt. Jeg er mer øm i puppene til vanlig når jeg venter mensen.

Nå skal jeg bare prøve å finne noe annet å tenke på, men det er ikke enkelt.

For de av dere som kjenner meg privat, så setter jeg stor pris på å ikke fokusere rundt dette privat og på facebook riktig enda (da tenker jeg først og fremst min private profil, ikke “likersiden” til bloggen). Dette hører til på bloggen min enn så lenge. 🙂

Ønsker dere alle en god dag i varmen.

Klem fra Ønskemor.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.