Nesting

IMG_5464I et hjørne i stua står dette bruktkuppet av en barneseng klar og ferdig oppredd, med nattlampe, bamser, rangle og koseklut som bare ligger og venter på det lille underet som snart skal skje. Og nei, det er ikke alle veggene i stua jeg har blitt ferdig med å male. Men gjør det noe da? Hverken malingen eller veggen vil forsvinne, så jeg får gjort det siden en gang.

IMG_5479

Noen dager har jeg orket å ordne håret og sminke meg litt, så jeg får tatt et bilde av meg selv også. Denne lange genseren, eller kjolen om du vil, har jeg arvet og nærmest flyttet inn i. Jeg elsker at stripene fremhever magen og den er ikke minst veldig komfortabel. Tusen takk til snille lesere som gir bort sine avlagte mammaklær. Jeg hadde tenkt å gi bort alt til nye singelmødre etter at jeg var ferdig med dem. Men denne vurderer jeg å beholde selv.

IMG_5503

 

Klem fra Ønskemor

4 Replies to “Nesting”

  1. Veldig koselig seng! Den holder nok en god stund også. Den har ventet lenge den senga, for du pusset den vel opp en god stund dør du ble gravid mener jeg å huske. Tenk at den snart skal bli fylt med barnegråt, gulp og store smil. Deilig!

    1. Ja, den er koselig. Jeg lå i en liknende seng da jeg var liten. Jeg tror faktisk at jeg lå i den nesten helt fram til skolestart jeg. Den har stått en stund og ventet ja. Husker ikke når jeg kjøpte den, men det kan nok være halvannet år siden tror jeg. Det ble aldri til at jeg pusset den opp. For jeg fant ut at den var fin nok.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.