Nok en drittdag

Trur jeg sto opp med begge de gale bena i dag, dårlig kombinasjon med nsb sin avvikling av trafikken gjennom Oslo, mitt distré hode og grytidlig morgen.

Såkalte hyggelige mennesker som ikke kunne hjelpe meg, men heller fortelle meg hva jeg hadde gjort feil (som jeg på det aktuelle tidspunkt hadde forstått selv, men det var for sent å gjøre noe med det.) hjalp selvfølgelig ikke. Hunden som var med på tur stakkars, prøvde å gjøre alt rett, men i dag er jo ingenting rett, så hva skal en stakkars hund gjøre?

Jeg fikk tilslutt med noen papirer som dokumenterte at jeg hadde dummet meg ut, siden den “vennlige” mannen på Oslo S ikke fikk ordnet med ny billett til meg senere på dagen, siden det toget var fullt. Så dro jeg hjem og prøvde å sove noen timer til før neste forsøk. Enda en gang sto jeg opp med minst ett galt ben for humøret er ikke stort bedre. Hunden er slitsom og ingen rundt meg har forståelse for situasjonen jeg er i. Det positive er at jeg har endelig klart å komme meg med alt pikk pakk til en buss som har fått meg til Lillestrøm og jeg sitter på toget til Hamar.

So far… Jeg prøver intenst å ikke la meg irritere av det paret som sitter og råkliner rett foran meg. På Hamar skal jeg gå av dette toget og vente på Dovrebanen. Så får jeg prøve å late som jeg er en kvinne i nød og håpe at konduktøren lar meg være med, så jeg slipper å vente til Rørosbanen, for da må jeg få noen til å hente meg på Alvdal. Jeg skulle vært på jobb på Hjerkinn om én time, og det er jo bare å glemme, men jeg prøver å ikke tenke på det. Det eneste positive nå er de som står bak meg og som også har masse stygt å si om nsb. Det hjalp litt så jeg tilbød han sitteplassen ved siden av meg.

Og nei, dere som trudde at jeg var på vei til Danmark eller noe slikt, så er jeg ikke det. Jeg måtte bare få det ut og facebook nektet å publisere noe som var så langt.

Ellers er det lite blogging om dagen siden jeg ikke prøver å bli gravid for tiden og det er så mye annet spennende som skjer. Kommer sterkere tilbake!

Ønskemor

2 Replies to “Nok en drittdag”

  1. Par som råkliner rett foran deg er noe som virkelig irriterer meg også, veldig koselig for oss som sitter eller står rundt. Spar meg, vet at jeg aldri ville gjort det. Pinlig!!
    Sånn ellers burde du lagt deg igjen, og stått opp enda en gang. Det må vel være det eneste som hjelper 🙂
    godt du er litt tilbake igjen, syntes det var fryktelig lenge siden nå..

    1. Jepp… Sovnet på toget og det hjalp veldig 🙂 godt å våkne opp ved destinasjon og legge seg tidlig i god seng. Skal komme sterkere tilbake med blogging. Savner det, men kjenner ingen skrivekløe for tiden.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.