også var det bare syklusdag 10

Etter at jeg hadde skrevet innlegget i dag tidlig fant jeg ut at det er jo ikke syklusdag 11 i dag, det er bare syklusdag 10… men jeg vet at EL kan komme rett rundt hjørnet nå allikevel, den kan like gjerne komme idag som i morgen, så jeg tok en test jeg… ingen tegn… kanskje i morgen. Jeg trur det skjer i morgen… men det blir ingen inseminering på fredag… sukk… hvor bra dag skal det blir liksom?

 

Klem

2 Replies to “også var det bare syklusdag 10”

 1. hei. nå drar jeg snart for 2 gang til danmark :)har el rundt 30 mai så nå er det like rundt hjørnet. så jeg lurte bare om du hadde noen tips eller noe til meg? ser du har vært på scanning,så jeg lurer bare på om det er for å finne el? hvordan gjør man det? hva bruker du for å finne el? jeg har clear blue f.monitor og andre sticks jeg dobbelsjekker med,har enda ikke skjønnt meg heeelt på monitoren 🙂 finnes det noen bedre måte å finne el på?
  mvh kristine

 2. kristineprivat: Hmmm,… ja, du stiller akkurat de samme spørsmålene som jeg stiller meg selv hver eneste dag. Det er bare sist gang jeg ble inseminert at jeg ble ultralydscannet hos gynekologen min noen dager før inseminering. Da fikk jeg også scanning på Storkklinik som kunne fortelle meg at gynekologen bommet med ett til to døgn. Eggløsningstesten var den som traff nærmest. Jeg bruker også en personamonitor som likner på den du har fra clearblue. Eneste ulempen med den er at den måler bare morgenurin. Ved å ta eggløsningstester på ettermiddag, så treffer man tidligere. Persona viser da positivt dagen etter eller samtidig som jeg bør bli inseminert (trur jeg).
  Uansett så anbefaler jeg å gå til gynekolog for å få hjelp av han. Jeg fikk henvisning til en veldig flink gynekolog fra fastlegen min og det er jeg glad for. Neste gang skal jeg ta noe hormonstimulering og kanskje eggløsningssprøyte.
  Jeg har også forsøkt å skrive temperaturskjemaer der jeg måler temperatur med en gang jeg våkner om morgenen. Temperaturen skal øke etter eggløsning. Men jeg blir ikke helt klok på det skjemaet og jeg har en følelse av at det forvirrer mer enn det hjelper egentlig…
  Så spennende at du snart skal insemineres igjen. Hvis det klaffer for oss begge neste runde, så er du 14 dager foran meg i løypa. Det blir spennende. Jeg krysser fingre og tær for deg!
  Klem

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.