Økonomi og tips om rabattkoder

Sponset innlegg (inneholder reklamelenke)

Det er utrolig godt å være igang med å blogge igjen. Hei, til alle nye følgere forresten og “godt å se dere” til alle gamle 🙂

Jeg må si at det strømmer inn litt meldinger for tiden fra dere som har fulgt meg en stund og også fra noen nye følgere. Mange spør om tips til å gå fram når man ønsker å bli selvvalgt alenemor og noen så meg på tvillingmafiaen i vinter er litt bekymret over at det kanskje ikke går så bra med meg og økonomien min og spør om det.

Det går helt greit altså

Jeg må si at jeg er litt usikker på hvilken ende jeg skal starte i. Men fakta er at det går helt greit. Jeg trenger virkelig ikke hjelp altså. Vi har alt vi trenger og vel så det. Men jeg har også fått kjenne på at gründertilværelsen som enestående mor kan by på økonomiske utfordringer i perioder. For eksempel ble det ikke mange julegaver fra oss denne gangen og ønskelista vår var mer som en bestillingsliste med ting vi trenger. Jaja, sånn er det akkurat nå. Jeg har også blitt en racer på rabattkoder og jakter stadig etter flere.

Akkurat nå vet jeg ikke så mye om fremtiden. Koronaen gjør ikke akkurat livet som grunder og enestående mor noe enklere. Men jeg setter meg iallefall ikke ned og sturer. Jeg leter etter løsninger der det finnes problemer. Og jeg ER ganske sikker på at det løser seg på den ene eller andre måten. Det må det.

Rabattkoder – penger spart er penger tjent 🙂

Som sagt er rabattkoder blitt en liten hobby for meg. For eksempel ble det en tur til London i begynnelsen av november til London Fertility Show. Det var utrolig nyttig og lærerikt, men det ble noe kostbart for en skranten firmaøkonomi. Men jeg hadde funnet en finfin rabatt på tripplo.com og det sparte jeg en god del på. Når det er noe man absolutt MÅ bruke penger på, så er jo penger spart, det samme som penger tjent.

tripplo kan man finne fine rabatter til barneutstyr, bursdagsartikler og mye mer som ikke er reiserelatert altså, så det er absolutt en side å titte innom hvis du gjerne vil spare noen kroner.

Men nå spør jeg deg: Har du tips til hvor jeg kan finne gode rabattkoder? Del de gjerne med meg, da blir jeg så glad.

Klem fra Katinka

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.