Puls på nett

Nå har NRK lagt ut flere artikler som handler om kveldens tema. Jeg er ikke med her… må jo bevare spenningen litt til 😉 Bildene fra Storkklinikk ble tatt da jeg var der sammen med NRK.

Ønskemor

5 Replies to “Puls på nett”

  1. Programmet var kjempefint! Var fint å se at de fokuserte på følelsene til prøvere for tror ikke det er så mange som tenker over hvordan det egentlig er. Fikk klump i halsen da de viste den negative testen selv om jeg visste utfallet.Ønsker deg all hell og lykke videre i prøvinga og håper på at det snart er din tur. 🙂

  2. Kjenner meg så igjen i alt du sa. Jeg satt å krysset fingrene da testen ble tatt, selvom jeg viste svaret:-( Tusen takk, for at du delte dette med verden <3

  3. Jeg synes du gjorde et veldig godt inntrykk i programmet. Du er tøff! Var trist å se deg ta testen, selv om jeg visste hva utfallet var.. Håper det ordner seg økonomisk så du kommer i gang med IVF!!

  4. Har så mange svar å skrive både på facebook, sms og her, at foreløpig får jeg nøye meg med å si tusen takk. Jeg har noen kommentarer til programmet som jeg vil komme med senere.

  5. Kjempeflott program Ønskemor! Synes virkelig at du er tøff som stiller opp på TV, og til og med setter deg i den sårbare situasjonen det er å ta en graviditetstest foran kamera. Må bare si at jeg har stor respekt for deg! Og at det er utrolig flott det du har gjort 😀 Så håper jeg at et IVF forsøk snart kan være i boks! :)Ha en fin kveld!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.