Puls

Puls på nett

Nå har NRK lagt ut flere artikler som handler om kveldens tema. Jeg er ikke med her… må jo bevare spenningen litt til 😉 Bildene fra Storkklinikk ble tatt da jeg var der sammen med NRK.

Ønskemor

5 kommentarer

 • Jakten på Lykkeliten

  Programmet var kjempefint! Var fint å se at de fokuserte på følelsene til prøvere for tror ikke det er så mange som tenker over hvordan det egentlig er. Fikk klump i halsen da de viste den negative testen selv om jeg visste utfallet.Ønsker deg all hell og lykke videre i prøvinga og håper på at det snart er din tur. 🙂

 • titti

  Kjenner meg så igjen i alt du sa. Jeg satt å krysset fingrene da testen ble tatt, selvom jeg viste svaret:-( Tusen takk, for at du delte dette med verden <3

 • Lilleboffen

  Jeg synes du gjorde et veldig godt inntrykk i programmet. Du er tøff! Var trist å se deg ta testen, selv om jeg visste hva utfallet var.. Håper det ordner seg økonomisk så du kommer i gang med IVF!!

 • Ønskemor

  Har så mange svar å skrive både på facebook, sms og her, at foreløpig får jeg nøye meg med å si tusen takk. Jeg har noen kommentarer til programmet som jeg vil komme med senere.

 • min drøm

  Kjempeflott program Ønskemor! Synes virkelig at du er tøff som stiller opp på TV, og til og med setter deg i den sårbare situasjonen det er å ta en graviditetstest foran kamera. Må bare si at jeg har stor respekt for deg! Og at det er utrolig flott det du har gjort 😀 Så håper jeg at et IVF forsøk snart kan være i boks! :)Ha en fin kveld!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.