Recap: Forberedelser til første forsøk.

Den 12 februar 2011 skrev jeg om “Drømmen” som det første innlegget på denne bloggen. Det var den første lille snøballen som raskt begynte å rulle og som siden har blitt til et helt nytt liv. På veldig mange måter.

Du kan lese mitt aller første blogginnlegg her

Nå har jeg altså blogget i ni år. Det har virkelig vært 9 begivenhetsrike år. Nå har jeg tenkt å ta dere med på reisen min på nytt. Jeg skal se tilbake på den gang da og fortelle om alt en gang til sett med nåtidens etterpåklokskap.

Jeg skal gå gjennom måned for måned og samtidig rydde litt i de gamle innleggene. Jeg skal slette de som absolutt ikke lenger er relevante og jeg skal fornye kategorier og stikkord slik at det blir lettere for dere som er innom her og finne frem til det som er nyttig for dere. Jeg vet at en del bilder er blitt borte på veien når jeg har flyttet bloggen fra et sted til et annet, så jeg skal også prøve å få satt inn de opprinnelige bildene.

Februar 2011: Et stort håp er tent

Da jeg startet denne bloggen i februar 2011, hadde jeg et stort håp og tro på at jeg skulle bli mamma innen året var omme. Jeg hadde gjort alle nødvendige forundersøkelser og alt så “perfekt” ut. Det var ingen grunn i verden til å tenke noe annet enn at jeg skulle lykkes raskt.

Det er så rart å tenke på nå i dag. Etter 12 mislykkede og to velykkede forsøk, så vet jeg jo her jeg sitter at sannheten om min fertilitet var en helt annen enn det som kom frem av utredninger den gangen. Hadde jeg bare visst alt det jeg vet i dag.

Tanker om dating

Jeg husker godt tankene jeg hadde om dating i 2011. Det var nesten en lettelse å avslutte datingstresset for heller å fokusere på det som virkelig betydde mye for meg. I dag har jeg nesten glemt at det kanskje er en mulighet.

Her kan du lese om tankene jeg hadde om dating i 2011

Nå har jeg gått igjennom alle innleggene fra februar 2011. Jeg tar måned for måned, så mars vet jeg ikke så mye om nå annet enn det jeg husker. Det starter med min aller første tur til København og min første inseminering. Full av forventninger, håp og optimisme. Men som dessverre ender i skuffelse. Jeg mener at jeg faktisk klarte å gjøre unna to insemineringer i mars 2011. Men det skal jeg fortelle om en annen gang.

Her er alle innleggene jeg delte i februar 2011 (hvis du tenker å lese alle kronologisk, så anbefaler jeg å scrolle helt ned, gå til side to og scrolle helt ned der også og starte med innlegget som heter Drømmen og klikke deg videre mot høyre derfra.

Ps. Takk for fine meldinger etter det siste innlegget mitt. Jeg har så mange tanker rundt det om dagen, så flere innlegg kommer garantert om det. Siste ordet er ikke sagt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.