Assistert befruktning

Hvordan det hele begynte

Jeg kan ikke akkurat tidfeste når jeg begynte å tenke at det faktisk kunne være en mulighet med assistert befruktning for meg. Jeg trur kanskje at Hotel Cæsar kan ha noe av æren for at jeg begynte å tenke tanken. For en stund tilbake var det nemlig slik at “Julie”, en karakter i den kjente tv-serien, reiste til Danmark for å bli gravid. Hun var da singel. Hun fikk det ikke til, men det satte igang noen tanker hos meg.

Selvfølgelig skulle jeg gjerne truffet en flott og snill mann før jeg ble gravid og få barn med han, men jeg klarer ikke vente lenger. Jeg har hatt noen kjærester oppimellom, men det lengste forholdet har vart litt lenger enn et år og mesteparten av mitt voksne liv har jeg vært singel. Det har rett og slett ikke klaffet.

De siste årene vet jeg ikke hva jeg har vært mest opptatt av; å bli gravid eller få kjæreste. Jeg tok nok meg selv i å tenke at jeg måtte treffe en kjæreste FOR Å FÅ BARN MED!! På en måte var jeg mindre opptatt av å få en kjæreste, for jeg ville bare ha barn. Selvfølgelig ble det helt feil. Etter at jeg bestemte meg for at assistert befruktning var en god løsning for meg, har datingbehovet “normalisert seg”. Jeg ønsker meg fremdeles en kjæreste, men ikke nødvendigvis en som på død og liv må bli pappa i en fei. Nå kan jeg treffe og prate med menn igjen på en normal måte og det er mye mer behagelig enn å stresse med å finne en far. Men jeg slapper veldig av med det hele og nå konsentrerer jeg meg først og fremst om å bli mamma.

Ønskemor

17 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.