Hvem der?

I det siste har jeg begynt å lure litt på hvem som egentlig leser bloggen min. Tidligere var det mange som fulgte, og hele tiden mange som kommenterte. Nå i det siste, og særlig etter at jeg begynte å skrive på eget domene, så har det blitt så stille på kommentarfronten. Jeg vet ikke helt hva som har skjedd. Om folk rett og slett bare har sluttet å kommentere, eller om de helt har sluttet å lese.

Tanken streifer meg at kanskje de ikke er innom her fordi de ikke får beskjed om at det er kommet oppdatering etter at jeg flyttet. Men jeg mener at jeg har fått overført alle følgerne mine på blogglovin, så de skulle jo iallefall få beskjed der? Hva skjer? Er jeg alene her nesten?

Det er heller nesten ingen som har spurt om å få passord til de passordbeskyttede innleggene mine. Det er kanskje fordi de trur at jeg ikke vil at de skal lese og at de trur at de setter meg i en vanskelig situasjon og føler meg presset til å si ja, dersom jeg egentlig ikke vil at de skal lese. Slik er det ikke. Jeg skriver noen passordbeskyttede innlegg rett og slett fordi at jeg vil vite hvem som leser det. Er du en av mine faste lesere, så ønsker jeg selvfølgelig at du skal få hele historien, men jeg vil bare at du skal gi deg til kjenne først. Så jeg håper at du tør å spørre om du gjerne vil lese, jeg kommer nok til å dele ut passordet til de som spør. Det er bare å sende en mail.

I dag har jeg en slik dag at jeg føler meg litt ekstra alene. Jeg har noen slike dager. Og i dag er jeg ekstra nysgjerrig på hvem som er innom her. Er det bare de gamle faste, eller har jeg kanskje mistet dem også? Har det kommet til noen nye lesere som jeg enda ikke vet om, eller kanskje noen jeg allerede kjenner fra det “virkelige” livet? Fortell meg hvem du er! Skriver jeg bare for meg selv og tre faste lesere? Fortell, fortell, jeg vil vite hvem som leser og presenter deg gjerne dersom du er ny. Jeg vil veldig gjerne vite.

Klem fra Ønskemor

33 Replies to “Hvem der?”

 1. Jeg leser jeg altså! Jeg har nemlig tenkt at jeg skal forsøke donor om noen år, og da er all info jeg kan få gull verdt 🙂 Så jeg følger med på dine opp og nedturer, er bare ikke en person som kommenterer så ofte….

 2. Jeg er her 🙂
  Jeg følger med og har gjort det i noen måneder. Både jeg og min søster er flittige lesere og oppdaterer hverandre hver gang det kommer nye innlegg.
  Vil gjerne ha passord dersom du gir ut 🙂

 3. Heisann!

  Jeg har vel vel litt mindre innom her etter at du byttet plattform.
  Men når du kommenterer på andres blogger stikker jeg alltid innom deg 🙂
  Og så blir det jo utrolig spennende å følge deg denne våren/sommeren!
  Mammaen min snakker innimellom om “hun tøffe damen på Puls”

  Og ja, jeg vil gjerne lese alle innleggene dine om jeg får lov.

 4. Jeg leser fast – men det visste du kanskje, siden jeg har spurt om passord fra før 🙂 Er bare dårlig på å kommentere…får prøve å bli flinkere 🙂

 5. Hmmm… “Hvem der?”, høres ut som tittelen på en nå nok så godt kjent novelle, “Who goes there?”. Originaltittelen på skrekkhistorien som senere ble til filmen “The thing”. Jeg så den nye prequelen til novellen for ikke så lenge siden. Meh. Et sted mellom en treer og en svak firer. Irriterte meg at de ikke spilte inn filmen i faktisk kulde, slik at pusten ble “normal”, men i stedet dataanimerte puste-røyken. I en scene ser det ut som om en av skuespillerne står og holder pusten i et helt minutt uten noen grunn, fordi de i California tydeligvis ikke helt har forstått hvordan dette henger sammen med den røyken og pusting. Nå høres det kanskje ut som småtteri å henge seg opp i, problemet er at en ikke kan overse det. Det er slikt som bryter den fjerde veggen, på en måte. Du blir så var plutselig at det ikke er ekte, bare dårlig animasjon.
  Og slutten var jeg heller ikke begeistret for. -SPOILER- Alle er døde, alle er drept. Så kommer plutselig to personer ut av intet som ikke har hatt noe å gjøre med historien så langt, og jager en bikkje (som også dukker opp av ingensteds fra) (den bikkja som senere er den samme som en ser i begynnelsen av “The thing”-filmen fra 80-tallet). Dataanimasjon har ødelagt litt mye for filmbransjen, synes jeg. Wes Craven brukte ekte damp i “Nightmare on Elm Street” (den første filmen, den som bare var en billig produksjon men som ble mye bedre enn toeren, som en brukte mange ganger det samme beløp på men som ble helt mislykket). Selv gamle “Alien” fra 1979 er bedre produsert enn mye av det som kommer ut av Hollywood i disse dager. Oh, visst er jeg sykt glad i skrekkfilmer…
  Selvfølgelig finnes det gode skrekkfilmer av i dag. Som “They” feks.

  Hmmm… Tittelen på innlegget ja. Uhm, jah, jo, jeg følger med… 😉

  1. He he… det var også en måte å si det på 🙂 Har ikke lest novellen, og heller ikke sett filmen, så jeg kan nok ikke ta opp diskusjonen bortsett fra at jeg ikke er veldig glad i slik animasjon selv.

 6. jeg leser også! men var ikke sikker på hvem du ville skulle ha passord, derfor har jeg ikke spurt:)

 7. Hmm, tenkte du hadde tatt en kjempelang bloggpause jeg. For det siste innlegget som vises på blogglista mi er innlegget om eggdonasjon for sånn ca en måned siden. Og jeg har lagt inn den nye adressen.. Rart! Men nå vet jeg i alle fall at det bare er å klikke seg inn selv om det ikke ligger oppdatert inne hos meg – for her er det jo masse innlegg jeg har gått glipp av!
  Tar gjerne imot passord også – hvis du vil dele med meg 🙂

  1. Neida, jeg bare flyttet hele bloggen til en annen server. Hvis du legger inn linken på nytt, vil den nok finne de nye oppdateringene. Og passord er på vei.

 8. Hei! 🙂
  Jeg har fulgt bloggen din siden Puls programmet.
  Har selv endometriose og synes det er veldig spennende
  å følge deg. Hadde blitt veldig glad for passord 🙂

 9. Jeg er fast leser, og har fulgt deg lenge – men plutselig sluttet du å oppdatere.. Trodde jeg!!! Heldigvis skrev du til meg om at linken jeg har på bloggen min er feil, så nå er det rettet opp!

  Jeg vil veldig gjerne ha passordet for å lese de beskyttede innleggene dine 🙂 Sender du det på mail eller hvordan gjøres det?
  Klem!

  1. Ja, jeg hadde nok mistanker om at noe var galt, siden de faste leserne sluttet å kommentere da jeg flyttet sist. Passord på vei gjennom cyberspace 🙂

 10. Åh, jeg trudde du skrev de passordbeskyttede nettopp kun for deg selv, derfor har jeg ikke spurt! Men jeg vil gjerne lese de også, du skriver om en verden som er så ulik den veien vi selv har gått, men samtidig ikke så ulik allikevel… Ikke visste jeg at jeg skulle bli gravid med tre andre i rommet, hvorav alle tre var damer….. 😉

  Jeg får opp oppdateringene dine på bloglovin, men ikke på blogspot, selv om jeg har lagt deg til der og med ditt egne domene. Trur jeg har lagt deg til der hvertfall? Nei, nå ble jeg jammen usikker…

  (Dessuten er jeg dritdårlig på å kommentere. Ikke bare hos deg, men hos alle jeg følger…)

  1. Ja, jeg forandret på noe teknisk som gjorde at oppdateringene sluttet å virke. Det gikk greit med bloglovin, jeg var bare borte noen dager derfra, så fikk jeg overført alle følgerne til den nye siden. Men andre feeder har nok sluttet å virke om man la de inn før jeg gjorde den tekniske endringen.

   Kjenner til det med å være dårlig til å kommentere. Jeg har gjort et røsk i dag 🙂

 11. Øy! Har altså lest innleggene dine, men så har jeg liksom ikke kommentert. Ikke spør meg hvorfor, for har ikke noe svar på det. Full skjerpings fremover 🙂
  Leser innlegg og tenker, jeg kommenterer etterpå, og vips er det glemt.. Der fikk du svar alikevel, hehe…

  1. Ja, jeg skal vel ikke egentlig klage. Jeg har jo ikke vært den flinkeste til å kommentere selv heller da. Det er bare så godt å vite hvem som leser innimellom, og at man ikke er helt alene. 🙂 Sender deg foresten mange varme tanker. Håper det verste er over nå, og hverdagen smått om senn kan komme litt tilbake til det normale.

 12. Hei! Jeg har fulgt bloggen din en stund og jeg skulle gjerne fått et passord så jeg kunne lest de beskyttede innleggene. Jeg er ikke i din situasjon selv – jeg er så utrolig heldig å ha fått tre deilige barn – men min beste venninne har etter mye grubling bestemt seg for å prøve donor. Hun og jeg har snakket MYE om dette de siste årene og jeg skjønner henne – og deg – svært godt: jeg ville gjort det samme selv!

 13. Jeg var inne og kikket på bloggen din pga jeg har begynt med insemineringsforsøk i dag:-) Skal prøve å følge med fremover… jeg er absolutt ikke bevandret i bloggverden så langt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.