Resultater fra scanning

Høyre side:
14,6
11,9
11,2
11,2
11,2
9,5
9,2
9,2
8,9
8,9
8,7

Venstre side:
10,9
9,5

Ja, jeg er VELDIG fornøyd med høyre side

Og jeg er VELDIG misfornøyd med venstre side.

Tilsammen, så er jeg vel sånn delvis fornøyd da. Jeg hadde jo håpet på at det skulle være omtrent som sist, og høyre side er jo omtrent som sist, mens venstre side er veldig mye dårligere. Og det er jeg jo litt lei for. Ja, ja. Dette kontrollerer jeg ikke, så jeg får bare leve med det.

Klinikken ringte meg litt senere og ba meg fortsette med samme dose med gonal og få ny scanning på mandag. Kjenner jeg er veldig spent på den scanningen nå.

Det passer egentlig veldig dårlig med scanning på mandag på grunn av jobb. Men det må jo bare gå på et vis.

Klem fra Ønskemor

13 Replies to “Resultater fra scanning”

 1. Det er jo veldig positivt da. Bare vokse litt til så har du de på samme størrelse som sist. Da fikk du jo tatt ut tre egg. Ikke tenke negativt nå vennen. 🙂
  Hold oss oppdatert. Krysser for harde livet for din skyld her nå! 🙂
  (Og fortsatt veldig nysgjerrig på hva det med enda mer åpen om-greiene er for noe? 😉 )

  1. Hæ? Sist hadde jeg 22 aktuelle folikler på tilsvarende scanning. Jeg fikk tatt ut 13. Dette blir omtrent halvparten vil jeg tro. Det er jeg ikke fornøyd med.

   1. Ja, jeg skjønner hva du mener. Men vet du? Det trenger ikke være negativt. Så lenge det er ett egg som fester seg så er det alt som skal til. 🙂
    Er jeg slem som prøver å være positiv? Jeg mener ikke å være det, slem altså. Jeg ser nå et håp i alle fall. 🙂
    Og ja, jeg vet, du ønsket enda bedre tall denne gangen så alt hadde vært helt perfekt.
    Skal jeg være ærlig er det jeg er mest redd for at du skal gi opp før prøvingen er skikkelig begynt.

  1. Ja, jeg vet jo ingenting om kvaliteten på disse da. Men jeg vet at kvaliteten var super sistgang og da var de til og med fler. Så dette kan uansett ikke måle seg med sist gang 🙁

 2. Du, nå må du ikke tenke så negativt og sammenligne med sist. Dette er jo et veldig godt resultat! Slapp av nå og vent på neste scanning. Med disse forsøkene får du jo mange nye sjanser på frys. De kan være færre men av perfekt kvalitet 🙂 og jeg som føler meg oppblåst med mine få follikler, vær stolt av det du går gjennom – dette gamet er kun for de tøffeste og sterkeste damene!

  1. Jeg vet det! Men jeg gjør det allikevel. Jeg klarer ikke å la være. Jeg synes ikke dette er så mange sammenliknet med sist da jeg hadde 22 på samme tid 🙁 Jeg føler meg ikke oppblåst enda. På begge de foregående forsøkene så har jeg ikke følt meg noe særlig oppblåst før etter el-sprøyte. Men da kommer det skikkelig også.

 3. 22 er jo veldig mange da? 13 ligger vel mer innenfor normalen? Kommer man over 20 tallet, er det ikke fare for å være overstimulert da? Ble litt usikker her nå.

  Jeg vet ikke hvor mange jeg har jeg. For legen sa bare: “vi konsentrerer oss om de 3-4 største”, når jeg spurte! Han var litt travel han jeg hadde i går. Og håper på fin fangst når de er innom å henter. Som Andreas sier litt lenger opp, vi trenger bare ETT gullegg, selv om det selvfølgelig føles bedre å få mange + bonus.

  1. Ja, tja. Det var ingen som nevnte bekymring for overstimulering da jeg hadde 22. Og de satte meg jo på samme medisiner til neste forsøk, så det var nok ikke noen fare det vil jeg tru. Jeg hadde mange flere enn de som jeg har nevnt her, men de var for små, så de ble ikke tatt med i beregningen. Så da høres det egentlig ut som at de som ikke var blant de 3-4 største, var for små til å anta at det kan komme noe ut av dem.

   Huff… kjedelig med travle leger. Er det en ting jeg har lært meg i dette, så er det å ta meg god tid til å spørre om alt jeg lurer på, og gjerne sitter jeg på forhånd og tenker over hva jeg må huske å spørre om. Jeg er så glad for at han gynekologen jeg går til nå, driver privat, og har satt av 30 minutter til hver pasient. Da er det ikke noe stress og han tar seg god tid til å svare på spørsmål og forklare.

   Ja, det er klart at man trenger bare ett gullegg. Men jeg har hatt så mange egg, at jeg tror snart ingen er gullegg. Men jeg tror at jo flere jeg har, jo større sjanse for at jeg får med gullegg. Jeg kommer selvfølgelig til å se helt annerledes på det dersom det lykkes.

   1. Jeg merker at det kommer veldig an på hvilken lege man møter på, hvor imøtekommende de er. Offentlig, sånn som på riksen kan det nok være mer samlebånd og travle dager enn det kanskje er privat. For det er ikke at jeg glemmer å spørre, men jeg får ikke svar på det jeg spør om. Men egg var det, så man får bare håpe de som er der, er av bra nok kvalitet og kommer seg gjennom prosessen til innsett 🙂

    1. Jeg synes det er utrolig dårlig å ikke ta seg tid til å svare når man har spørsmål om dette. Det er rett og slett arrogant. Jeg har vært heldig med alle mine gynekologer som jeg har vært innom, og det har vært mange nå. Også innen offentlig regi. Alle har svart på det jeg har lurt på. Jeg begynner å bli mer og mer skeptisk til hvordan de offentlige klinikkene i Norge driver med dette. Jeg har en følelse av at de ikke følger med i tiden. De lærte seg en gang på 80-tallet hvordan dette skulle gjøres, så da kan de det. Så er det om å gjøre å gi behandling til alle de som har krav på behandling i Norge uten noen som helst ambisjoner om utvikling eller god statistikk. Det kan virke som at det er veldig mange som mislykkes innen det offentlige, som får det til etter at de tre forsøkene er gjort for da bytter de til en privat klinikk som er avhengige av gode resultater for å få kunder. Det skulle jo ikke være slik. Det skulle være slik at det offentlige var de som lå lengst fremme på området og hadde de beste behandlingene.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.