Så mange hadde jeg, så mange ga jeg bort og så mange har jeg igjen.

Denne prosessen med uttak, befruktning og innsett minner meg så om denne leken vi lekte i sanden da vi var små. Denne gangen fikk jeg ut 12 egg og mistet (gav bort?) 8 i prosessen og til slutt sitter jeg igjen med 4 egg. Eller embryoer nå. De to fineste eggene er satt tilbake i hulen der de hører hjemme og de siste to blir lagt i frossen dvale på ubestemt tid.

Tanken på at jeg har totalt 7 embryoer i “banken” er en god følelse. Virkelig god følelse. Alt i alt er jeg veldig fornøyd.

Båten min går fra Hirtshals ganske sent ikveld, så nå har jeg noen timer å slå ihjel. Jeg spiste ikke frokost på hotellet i dag, for av erfaring vet jeg at utvalget der er ganske dårlig. Men jeg har funnet nok en deilig vegetar-restaurant. Denne heter Råbar og nå sitter jeg og venter spent på vegetarburger og smoothie. Deilig at det går an å leve sunt når man er ute på reise slik.

Denne restauranten ligger rett ved Aros, kunstmuseum og det er stedet jeg skal slå ihjel litt tid etterpå. Det blir bra for jeg har ofte tenkt at det er noe jeg burde få med meg på en av turene hit.

Med ønske om en riktig god dag

Klem Ønskemor

14 Replies to “Så mange hadde jeg, så mange ga jeg bort og så mange har jeg igjen.”

  1. Så bra! Nå ble jeg glad på dine vegne 🙂 Vi har nå fått time på Ciconia på mandag, så drar nedover i morgen kveld. Mange babyklare nordmenn i Danmark for tida gitt. Nyt museet og lørdagen. Og rugingen!

  2. Den barneregla kunne helt klart vært tatt fra denne prosessen med inseminasjon, egguttak og helt videre til embryodonasjon. Glad for deg over at det blei noen fine embryoer av dette, eskimoer i Maigaard-iglooen og et par fine i magehuset 🙂

    Happy ruging!

  3. Både gode nyheter og godt å se deg positiv igjen. 🙂
    Åh ja, de har mange fine kunstmuseum i Danmark ja… Høres ut som en fantastisk fin måte å slå ihjel tiden på.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.