Spotting

Så sant som det er skrevet. Jeg ser slutten på mitt tredje ivf-forsøk og etterhvert begynnelsen på det fjerde.

🙁

Ønskemor

16 Replies to “Spotting”

  1. Jeg vet ikke helt. Normalt har jeg ikke så mye spotting før hun kommer. Men jeg begynte med slik spotting det første ivf-forsøket mitt også. Nå er det bare mye tidligere enn det var den gangen. Den gangen begynte jeg å spotte dagen før testdato. Nå er det jo flere dager til testdato. Så jeg vet rett og slett ikke. Det var ikke så mye, men forbereder meg på det verste.

  1. Ja, vi får klamre oss til håpet så lenge det er et håp for det er det jo helt klart. men jeg har ingen god følelse og forbereder meg på det verste.

 1. Å nei!!!!!! Håper for din del at det er feste blødning og at en eller to av hybel boerne klamrer seg fast i 9 mnd til. Krysser fingrene og tærne for at det skal gå bra.

  1. Festeblødning er nok helt uaktuelt at det er så sent. Ved ivf, så fester det seg 3-4 dager etter innsett, så det er nok ikke mulig. Men det er fremdeles ikke mye spotting og heller ikke mye svakere på testen, så vi får bare krysse fingre og se hva som skjer og hvordan det utvikler seg.

 2. Blir litt lei meg jeg 🙁 Og synes det er så himla urettferdig…. Men det er jo ikke helt sikkert da, velger å holde håpet oppe litt til jeg!

  1. Ja, det er helt klart trist og føles ekstremt urettferdig ut akkurat nå. Men det er helt klart at det ikke er helt sikkert enda. Så vi krysser fingrene og følger med på videre utvikling.

 3. For å prøve å gi deg håp, så var det slik med meg når jeg endelig ble gravid. Begynte å spotte veldig tidlig og testene var negative helt til 15 dager etter eggløsning. Var heeelt sikker på at det var tanta som var på vei, men ble mistenksom når spottinga varte i 6-7 dager og tanta bare kom litt på besøk (dvs uten menskramper). Så spotting kan jo også være et tegn på at det er noe som klorer seg fast i livmoren din. Jeg håååper for din del 🙂

  1. Ja, det er helt klart at det fremdeles er et håp. Nå kan det ikke helt sammenliknes med vanlig inseminering eller samleie. For eggene er jo befruktet når de settes inn, så festeblødning er det alt for sent til. Men det er klart. Litt spotting kan det komme selv om man er gravid, og testen har ikke blitt helt negativ enda. Så vi fortsetter å krysse fingrene til det er helt avklart.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.