Tapt anrop…

…fra sykehuset. Hvorfor? Noen som hadde ringt feil nummer, det var ingenting. Men jeg hadde allerede hjertet i halsen. Fikk pratet litt med kirurgen da og skjønte at det er aldri så galt at ikke det er godt for noe. Hun hadde tenkt på meg og lurte på om det gikk bra. Det gjorde det jo. Hun kunne videre fortelle meg (sikkert det samme som hun sa sist, men jeg var litt ute av meg og hadde ikke fått det med meg) at siden de nå hadde mistet den gjenstanden i magen min, så hadde de virkelig fått tatt seg en ekstra sightseeing inni hele bukhulen og sett enda mer nøye etter, og de hadde virkelig ikke sett noe tegn til endometriose. Hun var allikevel helt enig i det gynekologen hadde sagt om at det er veldig sannsynlig at det kan være det jeg kjenner allikevel. Siden det er så typisk. Hun trudde kanskje, men absolutt ikke sikkert at man kunne se noe på rektoskopi. Hun trudde det nok ikke, men holdt en knapp på at det kunne skjule seg inne i muskelvev der. How fascinating….

Ønskemor

6 Replies to “Tapt anrop…”

  1. Hm… Må se når jeg kommer hjem. Sitter med mobil nå. Men om det handler om at ting skjer i Sverige, så har jeg fått det med meg. Har bare ikke rukket å fordype meg eller skrive om det enda. Jobben først vet du.

   1. Den er om ting som skjer i Sverige ja. 🙂
    Kort forklart så har KristDemokraterna (svenske KrF) i lang tid fått lagt kjepper i hjulene for assistert befruktning for single i Sverige. De har gang på gang krevd en utgreiing av hvordan det går med barn av kvinner som er assistert befruktning før de har sagt at de vil ta stilling til saken. Så langt har de på den måten fått holde på siden en 2009? tror jeg. Nå står de alene (sammen med SverigeDemokraterna – enda mer ekstreme enn FrP) og med det har de andre partiene alliert seg om å få gjennom denne saken.
    Så da blir det “på-etterskudd-landet” Norge som står igjen. Her har saken knapt nok vært diskutert en gang.

    1. Men det hender at Norge fort kommer etter når det først skjer i Sverige. I Norge er det også fler og fler som drar til DK, så jeg trur ikke vi kommer lenge etter 🙂

 1. Kjære deg, du har jammen fått gjennomgå i det siste! Tenker på deg rett som det er og håper at det må løse seg i Finland selv om du ikke skulle finne endelig ut av endometriosen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.