The egg has definately left its building!

Nå har jeg kommet tilbake fra scanningen på Storkklinik. Jeg må si jeg var spent på om det var mulig å se noen endring på follikelen på så få timer og det virket som om hun som scannet meg også var veldig spent. Gjett om det var forandring du… Den var rett og slett nesten helt borte. Det var kun et skyggeområde igjen etter den. Så der sparte jeg de pengene. En inseminering i morgen vil jo bare være helt bortkastet. Hun sa at hun syntes at folikkelen var litt ugjevn i kanten tidligere i dag, så hun var ikke overasket. Jeg var egentlig ikke overrasket over at den ikke var større iallefall for jeg vet jo at jeg har veldig god vekst på follikelen, siden den var 16 mm allerede på syklusdag 8. Så jeg vil tro at den heller vokser mer i døgnet enn gjennomsnittet enn mindre og derfor også ville slippe egget litt tidligere. Jeg synes også at det var rart at den bare var 20.5mm tidligere i dag hvis den fremdeles var i vekst for da ville jo veksten ha stoppet opp nesten i forhold til at den var på 16mm på tirrsdag. Da hadde den jo bare vokst 1mm i døgnet og det er lite sannsynlig når den var så stor så tidlig. Jeg har en rar følelse av at dette var superklaff! Men jeg klarer ikke å tro det før jeg ser en positiv graviditetstest.

 

Jeg fikk en utskrift av ultralyden av follikkelen min tidligere i dag, så det blir jo litt morsomt om det blir en baby ut av det egget som kom fra akkurat den. Jeg skal scanne bildet når jeg kommer hjem og legge ut her. På vei tilbake til leiligheten jeg bor i brukte jeg god tid. Jeg stoppet og kjøpte meg en kopp kaffe på Høybroplass og satte meg der i solen og hørte på noen gatemusikanter. Jeg kjøpte like gjerne med meg cd’en dems for å ha som minne. På vei til Storkklinik tidligere i dag kjøpte jeg med meg en kopp på torget på Kongens Nytorv. Jeg liker å ha med minner fra insemineringsturene mine. Jeg skal jo kanskje en gang fortelle en liten krabat om hva som skjedde og vise bilder og slik. Jeg må passe på å få tatt litt bilder av meg selv også.

 

 
Minnene mine som jeg har med meg videre fra dagen i dag.

 

Til dere som lurer på alt rundt Stork Klinik sine planer om å starte med IVF så fikk jeg en del svar. Ja, det er helt konkrete planer og de starter med det i august/september. De kommer til ha ansatt lege(r?) som skal gjøre det og derfor blir det ikke mulig å gjennomføre med åpen donor. Hun virket allikevel positiv til at det kanskje blir en lovendring i forhold til det. Men enn så lenge, måtte de forholde seg til regelverket. Det skjønner jeg jo. Jeg håper jeg slipper å bekymre meg for det. Når det gjelder ultralydscanningen, så virket det som at de kun har to ansatte som kan gjøre det, så derfor er det ikke hver dag det er mulig å få en slik scanning. Det var veldig usikkert om jeg kunne bli scannet om jeg kom i morgen for eksempel.

 

Ønskemor

 

 

12 Replies to “The egg has definately left its building!”

 1. Dette blir spennende!
  Jeg har også hatt denne rare følelsen av at “nå ble jeg gravid” de to gangene jeg har blitt gravid, men det er klart, jeg har jo gjort det på naturmåten, så det er jo ikke så lett å vite om det var AKKURAT den gangen jeg ble gravid, men følelsen har vært veldig intens i hvert fall, og gravid ble jeg jo 🙂
  Krysser fortsatt fingrene for deg, og stoler på at magefølelsen din stemmer 🙂

 2. a4liv: Jeg har også hatt det slik den ene gangen jeg har vært gravid (lenge siden og lang historie som jeg ikke skal fortelle). Jeg synes det er litt tidlig å si hva jeg føler nå, men vi får se. Jeg trur uansett at jeg ikke kommer til å være veldig tydelig med hva jeg kjenner og føler før graviditetstesten taler for seg selv

 3. Oi-oi-oi, blir rent misunnelig nå. Og at den slapp i akkurat rette øyeblikk da – helt greit at jeg tok feil da. Dette høres ut som klaff!! 7. april blir en spennende dag…og jeg følger spent med.

 4. mummrik: Ja, veldig spennende… blir nesten så jeg gir opp om ikke det blir klaff denne gangen… men man vet jo aldri. Det er jo ikke bare timingen som skal klaffe, men tusen andre ting også… det er bare tiden som vil vise hvordan det gikk iallefall. Måtte du få like bra klaff neste gang som du hadde sist. Det virker jo som du også har rimelig god kontroll på timingen… krysser fingrene for deg også neste gang…

 5. åh som jeg håper det klaffer for deg denne gangen! :)) Blir nesten fortvila hvis det ikke klaffer.. Både for din del og for meg som skal igjennom denne prosessen:) Virker jo som om det er så nære så nære denne gangen:) Er spent på å høre hvordan det går:) *Lykke til*

 6. Ellen: Ja, men hvis ikke det klaffer nå, så vet jeg at jeg må komme meg enda litt tidligere til klinikken. Jeg må passe på å få inseminering med en gang de åpner om morgenen dagen etter LH-stigning. Det KAN ha vært for sent denne gangen faktisk.

 7. åh.. ja, det er sant.. :-/ Er jo så mye som skal klaffe.. Du går inn i noen veldig spennende dager nå da! 😀

 8. Ai, spennende! Hadde det vært for sent tror jeg bla.a. hun som scannet deg før inseminasjonen hadde vært 100% sikker på at egget alt var løsnet – dette høres bare perfekt ut :))

 9. Et ønske så stort: Vel jeg hadde en følelse av at hun var litt uerfaren på området. Hun sa bare at hun syntes at follikelen var litt ugjevn når vi scannet rett før eggløsningen. Men hun hadde ikke vært sikker og derfor hadde hun heller ikke sagt noe før vi scannet andre gangen på ettermiddagen. Men i og med at follikelen var helt borte etter fire-fem timer, så betyr jo det at strørrelsen blir redusert temmelig fort, og det kan ikke ha vært mye om å gjøre. I går hadde jeg en veldig god følelse, men i dag har jeg det ikke. Det er iallefall ingen tvil om at jeg har blitt inseminert etter eggløsning i og med at folikkelen var så liten. Jeg skal sende bildet av follikelen til gynekologen min også, veldig spent på hva han sier. Synd at han reiser på ferie så jeg får ikke time hos han før etter neste eggløsning. Men en ting jeg også føler meg ganske sikker på er at min folikkel vokser mye mer i døgnet enn det som er vanlig.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.