Ultralyd 36+5

I dag har jeg vært på vekstkontroll. Lillegull vokser som hun skal og ligger litt under snittet for befolkningen. Så alt var helt fint. Jeg ligger jo selv godt under snittet for befolkningen og var 48cm da jeg ble født, så hun kan gjerne ligge der. Jeg fikk med et bilde, og når jeg endelig klarte å forstå hva som var hva, ble jeg helt betatt og bergtatt av min lille jente. SÅÅÅ nydelig.

Ultralyd001Jeg vet virkelig ikke om dere klarer å få så mye ut av dette, men om dere ser for dere at dere ser henne nedenfra og legger hodet litt på skakke (vipper hodet mot venstre, eller vipper bildet litt mot høyre) så kan dere kanskje klare å se noen ansiktskonturer? Jeg ser nesen, munnen, et bollekinn, litt av haken og en hånd som kommer inn i bildet fra venstre.

Omtrent midt på, i øvre del av bildet fant jeg iallefall to små sorte prikker ganske fort, som er neseborene og da er det lett å se formen på nesen sett nedenfra rundt de to prikkene. Litt ned og til høyre for nesen kan man skimte en litt mer avlang skygge, som er munnen (og jeg synes det ser ut som at hun smiler). Mens rett under nesen og litt til venstre kan man tydelig se profilen av et deilig lite bollekinn (smelt). Helt til venstre for ansiktet kan vi se en hånd som kommer inn i bildet fra venstre billedkant og det ser ut som at hun klør seg litt på nesen. Veldig gøy å se synes jeg.

Jeg ba om å få bekreftet kjønnet nok en gang, og jada, det ER fremdeles ei jente, så det er ikke så mye å lure på. Deilig å vite.

Mamma var med meg i dag, og hun klarte ikke å forstå bæret av de ultralydbildene. Tydelig at jeg som har vært gjennom en del folikkelscanninger og fem ultralyder etter at jeg ble gravid, har blitt godt vant til å se på ultralydbilder, så om dere ikke klarer å se det jeg ser, så er det kanskje ikke så rart.

Etter at vi hadde vært på sykehuset, ble det litt shopping på meg og mamma. Jeg trengte bilstoladapter til vognen min, og hadde kjempeflaks for den hadde de faktisk inne. Sånt må man jo gjerne bestille i forveien.

Så ble det litt vindusshopping, kafebesøk og når jeg ikke orket å gå lenger satte jeg meg hos en frisør med ledig dropin og klipte håret mitt. Kanskje litt overmodig med så lang dag i byen, i og med at jeg har avtalt med ei venninne om å dra på kino i kveld. Trur jeg skal legge meg nedpå og ta en lur nå, hvis ikke blir det kanskje heller en lur på kino, og DET er jo flaut!

Klarer dere å se babyens ansiktsformer på bildet?

Ønskemor

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.