5 grunner til at jeg blir gravid denne gangen

5 gode grunner til at jeg muligens er gravid denne gangen:

  1. Jeg har over 1600 danske kroner i kontanter klar til neste inseminering.
  2. Jeg har 8 eggløsningstester klar til neste runde.
  3. Jeg har en ekstra pakke med persona testpinner siden de jeg hadde bestilt ikke kom i posten før jeg måtte reise på påskeferie. Klar til neste syklus.
  4. Jeg har 8 ekstra persona testpinner som kan brukes som eggløsningstester (eller graviditetstester)
  5. Jeg har 8 graviditetstester liggende og har bestemt meg for at jeg ikke skal teste før det har gått 14 dager og derfor er det mulig at jeg kommer til å brenne inne med flere av dem også.

Her ligger jo alt klart til en ny runde. Jeg trenger iallefall ikke shoppe tester dersom jeg ikke er gravid denne gangen. (Ønskemor ser det positive i det, selv om jeg har bestemt meg for å stå over to eggløsninger dersom jeg ikke er gravid nå for jeg vil ikke være mer borte fra jobb)

 

JAJA… vi får nå se hvordan det går da… ingen kan se inn i framtiden… men nå ER jeg optimist… og begynner å kjenne på at fallhøyden øker betraktelig dersom det skulle feile denne gangen også.

 

Edit: Og sannelig lå det ikke to graviditetstester til i pakken sammen med persona testpinnene. Jeg hadde helt glemt at jeg hadde bestilt de også. Så nå kan det sannelig testes… men det skal jeg ikke… da er jeg sikkert ikke gravid. Jeg venter så leeeenge jeg klarer… spørsmålet er bare: Hvor lenge er det egentlig? Jeg skulle gjerne testet akkurat nå i dette øyeblikk… helst i går… 🙂

 

Ønskemor

33 Replies to “5 grunner til at jeg blir gravid denne gangen”

  1. fortaptrose: Tusen takk. Nei, jeg har veldig lyst til å oppleve å gå gravid og føde selv hvis jeg er så heldig at jeg får muligheten til det. Dessuten er det ikke så lett å adoptere. Det er en veldig lang, vanskelig og kostbar prosess. Og det er særlig vanskelig for single. Men dersom jeg ikke kan få til å bli gravid, så skal jeg vurdere å forsøke adoptere ja.

  2. Håper det er full klaff 🙂 Krysser spent og venter på svaret om 14 dagers tid! Tvi,tvi! Har en god følelse 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.